Hayır okucak o

292 15 3
                                    

Sare'den devam

Anne Allah aşkına nediyorsun sen böyle nedemek kardeşimi bir töre kurbanı edersiniz o daha küçük o daha okucak ana anladınız mı beni?

Sus kız birde hesap mı vericem sana bide geçmiş karşıma okucak diyorsun kız dediğin evinde oturup kocasına hizmet etmeli okuyunca ne oluyorsunuz hı cevap ver bana ne oldu sustun

Anne Allahın adını verdim yapma o daha küçük o evlenemez beni edin kurban o okucak...

Annem sadece bakmakla yetinip mutfağa geçmişti. Olaylar aslında şöyle başlamıştı.

2 hafta önce

Hoşgeldin Gazel çabuk geç annemler anlamadan

Tamam abla sana anlatacaklarım var

Tamam geç odana geliyorum...

Söyle hadi ne oldu

Abla aslında ben okulumda birine sevdalandım bak yemin ederim o bana haram olduğu için uzak durdum hatta bana islamı öğretmemi söyledi bende dedim ki islamı bir erkekten öğrenmen gerekir ben sana haramım oda dediki o zaman helalim ol dedi bende cevap vermeden eve geldim.

Kardeşim iyi yapmışsın ama annemler bunu öğrenirse biteriz heleki babam öldürür bizi ne yapıp edip bu olayı çözmemiz lazım. Sen bir süreliğine o genç adamdan uzak dur hatta gerekmedikçe konuşma sonuçta haramsınız ikinizde birbirinize

Tamam abla dikkat edicem zaten çok yorgunum biraz dinlensem iyi olur.

Tamam kardeşim sen yat yarım saat sonra uyandırıp yemeğini yersin.

Başına öpücük kondurup Gazelin yanından ayrıldım. Kafamdan düşünceleri bir türlü atamıyordum ne yapmam gerekiyor anneme söylesem kesinlikle töre diyip tutturmaya başlar babam desem o zaten öldürür ama bu işi çözmem gerekiyor..

Şimdiki zaman

İşte olaylar böyle başlamıştı ama annem nasıl öğrendi bilmiyorum Gazelin okulunuda öğrendiği için okulada gitmiyor ama arkadaşları sayesinde derslerini yapıp öğretmene gönderiyordu Allah razı olsun onlardan bir sorun çıkarmıyorlardı ve Gazelin sevdiği gençte sürekli arayıp ne olduğunu soruyordu ama geçiştiriyorduk. Bugün de beni istemeye geliyorlar ama her şey kardeşim için.

Abla hazırmısın geldiler

Hazırım kardeşim gel içeri

Ablaamm çok güzel olmuşsun tam bir peri kızı gibi

Abartma Gazel zaten üstüne ferace giyicem

Aslında abla zaten elbise bol ferace giymene gerek yok vallahi pişersin hem havada sıcak

Ama olmaz Gszel rahat olmam onların karşısında zaten ben o adamla sözlenmem bile babam yaşında adam ikimizde kaçıcaz burdan hem valizlerde hazır ben bir bahane uydurup odama geçelim camdanda kaçarız ama sakın kendini belli etme tamam mı Gazel

Tamam abla hadi çıkalım

Tamam

Gelen misafirlere kahveleri dağıtıp Gazel ile odama geçmiştik. İlk üstüme rahat bişeyler giyip çantamı camdan atmıştım Gazelde aynı işlemi yapıp ilk kendisi camdan dışarı çıkmıştı tam bende çıkarken arkamdan birisi beni tutmuştu o tutmayla Gazele baktım o sırada'da gözümden bir damla göz yaşı akmiştı.

Gazel kaç sevdiğine git mutlu ol kaç Kardeşim

Amaa abla

Gazel kaç dedim kaaaç

Gazel çantasını alıp son hızla kaçmıştı. Arkamı dönmem ile tokadı yemem bir olmuştu. Bu aslında babamdan ilk tokat yiyişim olmuyor neye sinirliyse benden hıncını alıyordu. Ama bunların hiç birini hak etmiyordum. Babam hızını alamayıp kemeri ile dövmeye başlamıştı bense sadece ağlamakla yetiniyordum son bir kez karnıma vurup odamadan çıkmıştı. Bende yerden acı çekerek kalktım. Aynadan kendime baktığımda ağĺamaya başladım. Namazımı kılıp duamıda ettikten sonra Gazeli aradım ama kapalıydı telefonu Allahım yardım et bize ne olur Allahım yatağıma uzanıp acı bir şekilde uyumaya çalıştım gerisi belkide hiç açılmayacak şekilde karanlık.

Sabah ezanı okunmadan abdestimi aldım zaten abdestimi alırken ezan okunmaya başladı. Abdestimi alıp odama geçtim ezanda bittikten sonra namazımı kıldım annemler uyanmdan kahvaltıyı hazırladım. Bende kendime hazırladıktan sonra odama geçip masada yedim. Odamın kapısı açıldığında otarafa döndüm. Babam yanıma gelip Gazelin nerde olduğunu sorduğunda sadece susmakla yetindim. Cevap vermeyişime sinirlenip tokadı yapıştırmıştı. Kafam sola doğru düştüğünde kendimi toparlayıp konuşmaya başladım.

Ölsemde kardeşimin yerini söylemem bunu bilesiniz anladın mı baba beni ölsemde söylemem

Bak Sare ya söylersin yada hiç söyleme ben bulduğumda bakalım kardeşin yaşıyor olabilcekmi sen o zaman gör

Baba Allah aşkına kardeşime zarar verme o küçük yapmayın ya lütfen yapmayın.

Yapmayınmış sen onu kaçmadan önce düşünücektin Sare hanım yapmadan önce şimdi hazırlan seni istmeye geliyorlar eğer bir daha kaçmayı dene işte o zaman gözümü kırpmadan vururum seni.

Babam odadan çıktığı an elimdeki telefon titremeye başladı. Telefona baktığımda Gazel arıyordu hiç bekletmeden açtım.

Alo abla ne yapıyorsun

Bişey yapmıyorum kardeşim hazırlanıcam tekrar istemeye geliyorlar

Abla bak biz seni kurtarabiliriz tabi sende istersen istersin dimi abla

Nasıl kurtarıcaksınız kardeşim babam tehdit etti eğer bir daha kaçmaya yeltenirsem seni bulduğu yerde öldürür.

Abla ikimizede kimse zarar veremicek şimdi biz polis karakolundayız babamla annemi şikayet etmeye geldik

Gazel sakın ablacım yapma yoksa ikimiz içinde kötü olur

Abla ben ne yaptığımı biliyorum şimdi oraya geliyoruz

Gazel sakın daha cümlemi bitirmeden telefonu kapatmıştı umarım doğru şeyi yapıyorsundur kardeşim.

Yarım saat sonra

Kapı çaldığında son hızla kapıyı açmaya gittim ama yetişememiştim annem kapıyı açtığında polisleri karşısında gördüğü için şaşırmıştı..

Arkadaşlar bölüm bu kadardı umarım beğenirsiniz ve umarım istediğiniz bir şekilde olmuştur biliyorum bölüm kısa oldu ama umarım beni anlıyorsunuzdur neyse lafı fazla uzatmıcam birdahaki bölümde görüşümek üzere

Allaha Emanet Olun❤

Sadece SenWhere stories live. Discover now