Σουηδία/Γνωριμία

22K 601 19
                                    

Ξύπνησα από τις φωνές του πατέρα μου. Αρπαξα το κινητό μου και πληκτρολόγισα το όνομα της κολλητης μου. Βασικά να γνωριστούμε πρώτα.

Είμαι η Ερμηνα και είμαι 16 χρονών. Εχω 1,70 ύψος, τα μαλλιά μου είναι μαύρα μακριά και ελαφρώς σπαστά. Τα μάτια μου είναι καφέ και μεγάλα. Είμαι αθλήτρια στίβου και παράλληλα ασχολούμαι με το φλαμένκο. Έχω έναν αδερφό 2 χρόνια μεγαλύτερο. Το όνομα του είναι Ρένος. Την κολλητή μου την λένε  Μαρσια η Μαρ όπως την φωνάζω εγώ. Επίσης έχω και έναν κολλητο τον Ματία. Και τώρα πάμε πίσω στην ιστορία..

Της έστειλα μήνυμα και της είπα σε μισή ώρα να είναι εδώ. Σηκώθηκα και έτρεξα στο μπάνιο έκανα τα απαραίτητα και μετά πήγα να διαλέξω ρούχα. Έβαλα αυτά ⬇️

 Έβαλα αυτά ⬇️

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Έκανα ελαφρύ βάψιμο, χτενισα τα μαλλιά μου και κατέβηκα κάτω

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Έκανα ελαφρύ βάψιμο, χτενισα τα μαλλιά μου και κατέβηκα κάτω. Έδωσα ένα φιλί στους γονείς μου και κάθισα να φάω.

Μπ: τι θα κάνεις σήμερα?

Ε: περιμένω την Μαρ να πάμε στο εμπορικό.

Μπ: Αα ωραία.

Μετά από 5 λεπτά άκουσα το κουδούνι. Άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω.

Μαρ: Ποτέ φεύγεις?

Ε: αύριο..

Φτάσαμε στο εμπορικό. Γύρισαμε όλα τα μαγαζιά και πήραμε ότι άχρηστο βρήκαμε μπροστά μας. Έξω μας περιμένε ο Εμιλιος με την λιμουζίνα. Μπήκαμε μέσα και ξεκινήσαμε με προορισμό το σπίτι της Μαρ.  Το βράδυ θα βγαίναμε αφού είναι η τελευταία μου μέρα εδώ....  Αιμιλιος

_____________________________

Αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο αν σας άρεσε πατήστε αστεράκι. Φιλάκιααα

✨ Babygirl ✨Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα