Deel 1.3 Kan alles even niet normaal zijn?

7 1 0
                                    

Diegene die niet twijfelt aan mij, maar me wel blij maakt.

Pov Inssaf

Zuchtend ga ik aan tafel zitten en neem een croissantjes die ik besmeer met nutella. Rustig eet ik het op met een kopje thee, "Inssaf ik ga werken" zei mijn moeder en gaf me een kus op m'n wang. Ik mompelde iets en dan vertrok ze. Iedereen was weg het huis was helemaal leeg ik kijk even op m'n gsm en krijg een melding binnen van een school app waarin online agenda is, meldingen van school. Ik zie dat we 2 uur later mochten komen ik zucht diep uit irritatie en ging in mijn bed liggen en zette klok op dat ik over 1 uur wakker moest worden want anders ga ik me overslapen :p. Bij ons op school is het de regel dat als je 3x tel aat komt zonder een geldige reden dan krijg je strafstudie, en ik snap echt niet wat die een geldige reden vinden willen die horen dat iemand is dood gegaan ofzo? Als je dan nog telaat komt moet je die dag lesuurtje langer blijven. 3ayek streng vindt ik mohiem ik ben al 5-4x telaat gekomen maarja boeit mij wat. Rustig val ik in slaap.
Even later hoor ik die vervelende wekker, ik gooi die tegen de muur ik ga duizelig zittend opstaan en ga met mijn handen door mijn hoofd en probeer even terug normaal te denken. Ik rek me even uit en sta op en stap naar de badkamer, ik was mijn gezicht en kijk naar me eigen.

Kan alles niet even normaal zijn? Moest mijn zus perse zich zo gedragen, mijn vader en mijn moeder die teveel werken, ik heb eigenlijk weinig liefde gekend van mijn vader hij is altijd weg en mijn moeder die het probeerde geven maar echt druk was...En mijn zus moest er zeker gebruik maken dat mijn moeder erg druk was om altijd alles in orde te hebben. Mijn broers waren echt lief, maar na dat gebeuren werd Yousef echt irritant gewoon geen woorden voor. Oké je zusje in sishabar zien gefilmd worden, en terwijl kreeg hij meer foto's en video's die niet bepaald gepast waren. Maar mijn oudste broer Nassim vertrouwd me wel en ik hou zoveel van hem we hebben een erge sterke band. Ik wil echt dat hij terugkomt! Samen lachen, praten over alles, samen boos worden. En de mensen die me misgunde, roddelde, echt sommige mensen hebben geen doelen alleen mensen kapot maken. Ik poets mijn tanden. Ik zucht diep en doe wat mascara aan en een beetje highlighte en wat concealer onder mijn ogen. Ik kijk naar mn haar en ga nog even met mijn stijltang door mijn haar. Mohiem ik ga even een fake lach op mijn gezicht forceren, want je gelukkigheid, verdriet en zwakte moet je niet laten zien het kan tegen je gebruikt worden of afgenomen worden. Dat heb ik deze 16 jaren geleerd in mijn leven, er bestaan teveel mis gunners je weet niet wie een slang is en wie echt met je is ik ga naar beneden en pak mijn rugzak van eastpak gewoon een zwarte .In de voorste zak stop ik nog wat eten, powerbank, lipgloss, buspasje. En dan pak ik een appel die ik eet, ik doe een gewone jas aan wat in dat vestje ga ik doodvriezen.

Het is ondertussen bijna winter en dat voel je echt in België, ik wil echt op vakantie even je gedachten wegzetten, ontspannen, alles vergeten, lekker eten, geen stress. Ik zucht erg diep als ik weet dat dat nog erg lang gaat duren, ik doe mijn Nikes aan en pak mijn sleutels. En dan herinner ik dat ik mijn gsm tegen de muur heb aangegooid en ren stressend naar boven, ya Allah bedankt voor dubbelglas er zit alleen breukje in de hoek van het dubbelglas. Ik koop wel een nieuwe in Kruidvat als hij verder kapot gaat, ik heb een Iphonde 6s gold. En daar heb ik zelf voor gespaard met een beetje van mijn moeder en mijn broer Nassim. Daarna ga ik naar beneden en vetrek ik naar buiten ik steek mijn oortjes in en zet studio sessie van Killer Kamal. En stap naar mijn bushalte die ongeveer 5 minuten stappen van mijn huis, ik rap binnensmonds mee "ik kan niet volgen, iedereen is gek geworden". Ik zie dat mijn bus komt en stap in, rijdend naar de gevangenis (school).

Wie is die ene jongen eigenlijk? Ik krijg automatisch een smile vanwege gisteren omdat hij er was...

ShyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang