5:"SİYAH"

131 8 6
                                    

Yapmacıklığınıza katlanamıyorum.
Bu hayatta hep net insanları sevmişimdir. Ya evet ya hayır olanları, ya siyah ya da beyaz olanları. Belkilerle, grilerle, bilmemlerle hiç işim olmadı şu güne kadar. Evet kaybettiğim ve sonunda "bu muydun lan sen." dediğim insan sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu belki de benim doğru yolda olduğumu belli eder, diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi.
Bir insanın yüzüne gülmek kolay bir şey değil siz bunu nasıl yapıyorsunuz?
Şunu atlamayalım tabiki "sevmediğiniz birinin yüzüne gülmek." bu kadar profesyonel oyunculuk yeteneğinizi gidip bi' Hollywood'da falan kullansanız ya.
Ve inanın özünüzde ne kadar iyi biri olduğunuzla artık ilgilenmiyorum, o kadar derine inmeyi çoktan bıraktım. Özü güzel olan bi zahmet belli etsin.
Saat 23:56
Yeni bir güne 4 dakika kaldı. Günü bitireceğim, bitireceklerimin arasına yeni şeyler eklemeye karar verdim. Evet siz, beni günden güne öldüren insanlar, siz de bunun içindesiniz. Şu yarı yolda bırakanlar ve karakteri bozuklar da içinde tabiki es geçmek olmaz.
Bu sefer ne bir yeni sayfa açacağım ne de yeni bir defter alacağım. Bu sefer her şey aklımda ve inanın orada ölenler bir daha dirilmiyor.
Ölmenizi istiyorum çünkü bir mezara ektiğin çiçek bile altında ölü bir beden olsa dahi açar. Sizin de kalbiniz var ama sevmek ne demek henüz bilmiyorsunuz. Şahsen en azından çabalarıma tepki verip de açan çiçeği sevmeyi tercih ederim.
Bir insanı sevmek yerine bir kediyi, bir köpeği beslemeyi ona tüm sevgimi vermeyi tercih ederim. Kıymet bilmeyen canlıları sevmeyi çoktan bıraktım. Size artık insan bile diyesim gelmiyor.
Saat 00:00
Biten gün ile bitirdiklerim, size biraz cinsellik biraz da seyahat içerikli bir sözüm var. Artık siktir olup gidebilirsiniz.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 24, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

DERİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin