Hoofdstuk 4

4 0 0
                                    

Waarom zijn die stoplichten altijd zo kut? Ik sta volgensmij al tien minuten voor het stoplicht te wachten. Mijn telefoon plingt. Dat zal Jessie wel weer zijn om te vragen waar ik blijf. Het is vijftien minuten rijden naar haar huis. ALS HET STOPLICHT MEEWERKT. Ik word er gek van. Eindelijk! Groen. Ik trek op en sla linksaf. Vijf minuten later kom ik aan bij de flat waar Jessie woont. Ik zet de auto in het parkeervak en toeter zodat ze weet dat ik er ben. Ik pak ondertussen mijn telefoon om te kijken wat ze me stuurde.

Jessie: Waar blijf je nou?

Ik: Ik ben er al. Kom je?

Ik vergrendel mijn telefoon weer en  wacht tot Jessie naar beneden komt.

De zon schijnt heerlijk. "Heey" zegt Jessie lachend, gaat zitten en doet de deur dicht. "Heey" antwoord ik. "Ja ik heb echt superlang voor het stoplicht staan wachten". Jessie moet lachen. 'Dat stoplicht is ook raar. Soms sta je daar twee seconden en soms wel een kwartier" zegt ze. Ik knik en start de auto. "Gaan we shoppen waar alle celebs shoppen?" vraagt Jessie en kijk me smekend aan. "Ja, dat kunnen we best wel doen" antwoord ik lachend. "Misschien zien we die Domenic wel. Hij was toch een celeb of niet?" vraagt ze terwijl ze op haar telefoon zit. Daar moest ik even over nadenken. Ik heb eigenlijk geen idee. Ergens is het wel logisch. Want waarom was hij anders bij dat feest? Ik had wel wat genodigden en die zijn geen celebs maar als hij er geen een was zou hij sowieso mensen kennen die het wel zijn. "Ja, zou best eens kunnen ja" antwoord ik.

"Hij was wel super knap" giechelt ze.

"Ja, klopt. Maar zou hij dat ook van mij vinden?"

"Ja, tuurlijk. Waarom zou hij dat niet vinden?" ze kijkt me aan alsof ik gek ben. "Ja, weet ik niet" antwoord ik en begin te blozen. "Misschien ben ik zijn type wel helemaal niet." Nu kijkt ze me aan alsof ik een alien ben. "Je bent super knap en je kan zijn type niet zijn als hij op lelijk en dik valt." Zegt ze. Zou kunnen. We zijn aangekomen op onze bestemming en ik zoek een parkeerplek. Binnen vijf minuten heb ik er een gevonden en parkeer de auto.

Famous loveDär berättelser lever. Upptäck nu