Azem büyüsü

348 2 0
                                    

pek çok filme konu olmuş ve hakkında kitaplar yazılmış popüler bir büyü türüdür. Ancak medyada yaygın olarak işlenmesine rağmen tarihi çok eskilere dayanan bu büyü hakkında maalesef doğru bilgilere yer verilmemektedir.

            Azem büyüsü korkunç sonuçları olan çok tehlikeli bir büyüdür. Bu büyünün yapıldığını düşünen kişinin mutlaka çok hızlı bir şekilde önlem alması gerekir. Yoksa telafisi mümkün olmayan sonuçlarla karşılaşabilir.

Azem büyüsünün yarattığı korkunç sonuçlar şöyle sıralanabilir:

Azem büyüsü uygulandığı mekanda eşyaların yer değiştirmesine, oradan oraya savrulmasına ve düşüp kırılmasına neden olur.Azem büyüsünde hiçbir şey görünmediği halde çeşitli sesler duyulur. En sık duyulan sesler rüzgar sesi, köpek havlaması, çocuk ağlaması ve su şırıltısıdır. Bazen ne olduğu tam kestirilemeyen korkutucu bir uğultu da duyulmaktadır.Azem büyüsü ile korunan mekanlarda dayanılması güç keskin bir koku görülebilir. Bu koku kişiyi nefessiz bırakarak oradan uzaklaştırır.Azem büyüsü kişilerin psikolojisini bozarak onlara kötü eylemler yaptırır. İntihar etme ve yanında bulunan kişilere saldırma azem büyüsünün en sık yaptırdığı hareketlerdir.Azem büyüsü yapılan mekanlarda hüddamlar korkunç görüntülerini insanlara bir gösterip bir kaybolurlar. Kişi gördüklerinin hayal mi gerçek mi olduğu konusunda bir karar veremez ve korkusu gittikçe artar.

Azem büyüsü burada ifade edilenler dışında daha pek çok korkunç sonuca yol açabilir. Büyünün nasıl tesir göstereceğine büyü yapan üstat karar vermektedir.

Azem büyüsü nasıl bozulur?

Azem büyüsünü bozdurmak çok güçtür. Çünkü azem büyüsünü yapan medyum şifreli bir tılsım kullanmaktadır. Şifreyi bozmak ise çoğu zaman neredeyse imkânsızdır.

Ancak her türlü büyü uygulamasında olduğu gibi azem büyüsü de “büyü bozma duaları” ile kolaylıkla hükümsüz bırakmak mümkündür.

Büyü bozma dualarına nereden ulaşabilirim?

En etkili büyü bozma dualarını “Her Kapıyı Açan Anahtar Dualar” adlı eserde bulabilirsiniz.

Bu eserde ayrıca şifa duaları, dilek duaları, bereket duaları, din büyüklerinin niyazları gibi onlarca farklı başlık altında yüzlerce dua örneği bulunmaktadır.

paranormal olaylar lHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin