Палкий ранок

5.9K 112 7
                                    

Вставши зранку я вирушила в душ, як тільки я включила воду, я відчула як він пристрасно притиснув до себе. "Ранок буде добрим" проскочило в моїй голові. Він знову впився в мої пухкі губи, які ще не відійшли від минулої ночі, при цьому зариваючись своєю рукою в моє мокре волосся. Відповівши на його поцілунок, як зачарована, я посміхнулася і відчула, як його рука рушила уздовж мого тіла вниз, до моєї попи. Добравшись до своєї мети, хлопець стиснув її в своїй долоні і я зойкнула, притискаючись до його мокрого тіла. "Ти ж не проти, якщо буде по моєму?" - тихо запитав він, притуляючи мене до мокрого і холодного кахлю.
"Як тільки побажаєш" -Впевнено прошепотіла я з усмішкою на обличчі і провела своїми нігтиками по його грудях.
На його обличчі моментально вималювалася вульгарна і задоволена посмішка, і він різко підняв мою ногу за стегно, перекидаючи її через себе. Знову відчувши його член між своїх ніг, я закусила губу і подивилася на нього поглядом, який просто горів бажанням продовження нашого спільного душа. Без всяких ласк, він одним ривком увійшов мене і заглушив мій стогін своїм пристрасним поцілунком, де наші язики знову сплелися один з одним. Я кусала і смоктала його губи, поки він рухався в мені, але коли я більше не могла стримувати свої стогони, я підняла свою голову вгору, відкидаючи її назад і стала випускати з себе набагато гучніші стогони задоволення. Зараз він робив те, що хотів, як я йому і сказала, але при цьому він дарував нам обом стільки насолод. Солодкий біль, яка змішувалася з насолодою і забирав нас кудись далеко від цього світу. Але тут все одно не було ніжності ... Швидкі і різкі поштовхи, швидкі рухи і гучні крики - так. Ніжність - ні. Кілька таких рухів, кілька таких поштовхів, і я стаю до нього спиною, а він продовжує проникати в мене такими ж рухами набагато глибше, ніж звичайно. Але ось, він сповільнюється і я відчула його руки, які накривають мої груди. "А зараз буде дещо новеньке, для тебе" -прошепотів він мені на вушко і трохи сильніше звичайного, прикусив моє вушко,але мені було дуже приємно. Відсторонившись і знову почавши свої грубі руху, хлопець поклав свою долоню на мою попу і ... ляпас, які віддався гострим болем і різкий поштовх, від чого я вже не те що стону або кричу, а просто ричу і закидаючи голову назад. Це точно, щось новеньке для мене, але ... Чорт мене забирай! Мені подобається все те, що цей хлопець робить зі мною! Вночі він любив мене і, можна сказати, задовольняв всі мої таємні бажання, то зараз він робить це для себе, не даючи мені навіть щось промурчати. Начебто він вихлюпує все те, що накопичилася у нього за всі ці тижні.
 Може це з боку здасться жорстко і вульгарно, але це так приємно. Холодний кахель спереду, а ззаду жар, який виходив від його тіла і він весь в мені. Все-таки цей хлопець мав рацію, кажучи, що після пізнання статевого життя, я змінюся. Але я хочу бути тільки з ним, хочу бути тільки його. Він робив останні поштовхи і з останнім, він так глибоко увійшов в мене, що я могла впасти, якби не його руки, що тримали мене. Притиснувши мене своїм тілом до мокрого кахлю, він поцілував, а після ніжно прикусив моє плече і поцілував в шию ...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Історії про палке кохання 🔞Where stories live. Discover now