3.kapitola

811 38 5
                                    

Když jsem se probudila Peter tu nebyl. Ucítila jsem vůni slaniny a míchaných vajíček. Šla jsem se podívat do kuchyně a Peter tam připravoval snídani. ,,Dobré ráno" řekla jsem ospale. ,, Dobré ráno,jak jsi se vyspala?" odpověděl. ,,Dobře". Přinesl mi snídani a sedl si vedle mě. ,,Voní to nádherně, děkuji " řekla jsem. ,,Je to tvoje oblíbená snídaně, že?" řekl. ,, Ach jsi tak pozorný ". Když jsme dojedli zeptala jsem se ho kde je May. ,,Šla něco nakoupit"odpověděl ,,takže tu jsme sami. Bitka?" ,, Bitka" odpověděla jsem. Peter zaběhl do pokoje, popadl z postele polštář a hodil ho po mě. Oplatila jsem mu to. Vzal další polštář a opět ho po mě hodil. Zavalil mě pěti polštáři. Flákla jsem se o zeď a sedla si na zem. Peter hned za mnou utíkal a křičel jestli jsem v pořádku. Začala jsem se šíleně moc smát a Peter se na mě s nechápavým výrazem díval. A když se ujistil, že jsem v pořádku tak se začal taky smát. Po chvíli ale přestal a zeptal se mě ,,bolí tě to hodně?" pohladil mě po hlavě a naše pohledy se střetly. Měla jsem takový pocit jakoby mezi námi přeskočila jiskra. To je nesmysl vždyť je jak můj bratr. Odvrátila jsem pohled a odpověděla jsem, že to bolí jen trochu.

Peterův pohled
Vzal jsem pět polštářů a hodil je po Michelle. Flákla sebou o zeď a sedla si na zem. Běžel jsem okamžitě za ní zeptat se jestli se jí něco nestalo, protože rána to byla veliká. Zeptal jsem se jí jestli jí to bolí hodně. Pohladil jsem jí po hlavě. Naše pohledy se střetly a jako bych se do ní zamiloval, jakoby mezi námi přeskočila jiskra. Bože to je nesmysl vždyť je jak moje sestra. Ale je tak krásná. Ach jo. Ale ona ke mně určitě nic necítí. Z ničeho nic odvrátila pohled. Rěkla, ze to bolí jen trochu, a chvíli bylo takové to trapné ticho.

Michelle pohled
Nastalo trapné ticho. Po chvíli jsem se zvedla a odešla do pokoje. Sedla jsem si na postel a koukala na své roztrhané párty šaty. Když Peter přišel sedl si vedle mě na postel a dal mi ruku kolem ramen. Začala jsem plakat. ,,Neplač ty šaty se zašijí ". řekl. ,,Nepláču kvůli šatům, ale kvůli tomu že jsem všechno zkazila. Ani sis nezatancoval s Liz". řekla jsem. ,,Jak to víš?" udivil se. ,,Mluvíš ze spaní ". pousmála jsem se. ,,Měl jsem o tebe strach a šel jsem tě hledat, nemůžeš za to" řekl. ,,Měl ses tam vrátit". ,, Proč? Mám tě rád a nedovolím aby se ti něco stalo" řekl. Usmála jsem se. Po chvíli jsem navrhla že bych měla jít domů.  ,,Doprovodim tě " navrhl. ,,Tak jo " řekla jsem. Vyšli jsme z domu a šli jsme. ,,Nechceš zmrzlinu?" zeptal se. ,,Jasně " odpověděla jsem. ,,Koupím ti jí". ,,To nemusíš" řekla jsem. ,,Ale já chci". Řekl.  ,,No když na tom trváš.." Když koupil zmrzliny šli jsme si sednout na lavičku. Slizali jsme je a povídali si. ,,Nechtěla by jsi někdy do kina?" zeptal se mě. ,,Jasně a pak by jsme mohli jít k nám do bazénu" odpověděla jsem. ,,Tak domluveno". Doprovodil mě domů, objala jsem ho na rozloučení a chtěla jsem vstoupit do dveří. ,,Dnes jsem si to užil" řekl.  ,,Jo já taky" odpověděla jsem. ,,Líbí se ti Flash?" řekl z niceho nic. ,,Flash? Blázníš? Vždyť tě nesnáší. Nemohla bych mít někoho ráda kdo tě nesnáší. Jsi můj nejlepší kamarád a vždy budu při tobě. Proč?" ,,Jen tak" pokrčil rameny ,,uvidíme se zítra". ,,Jasně, ahoj" řekla jsem. ,,Ahoj".

Peterův pohled
Zeptal jsem se jí jestli se jí líbí Flash. Řekla že ne. Ulevilo se mi a ani nevím proč. Asi ji mám opravdu rád ale nevím jak jsem na tom u ní. Mohlo by to zničit naše přátelství. Radši to říkat nebudu. Stejně řekla že jsem její nejlepší kamarád. Nemám u šanci.  Rozloučili jsme se a odešel jsem domů.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ahoooj 💜
Po dlouhé době je tu zase kapitolka. Je trochu kratší ale snad to nevadí.
Doufám že se líbí.
-Veru😗

SuperheroWhere stories live. Discover now