Kapitel 2-Gunnels kärleks-liv

9 0 0
                                    


Gunnel har aldrig kunnat leva med endast en man. Hon vill sprida sin kärlek så mycket hon bara kan. Där av lever hon i ett öppet förhållande. Gunnel hade en gång i tiden väldigt många män. Det var nästan så att hon inte kunde komma ihåg namnen på dem. Till slut kände Gunnel att det blev för mycket. Hon sa åt dem flesta att gå sin väg och att aldrig komma tillbaka. Men hon behöll två stycken. Dem heter Arne Kanel, och Kurt Saftspad.

Arne Kanel kommer ifrån en liten stad i Norge. Men hans familj flyttade till den svenska staden Skövde när Arne var väldigt liten. Arne var redan som fyra år extremt intresserad inom biologi. När han var sju år kunde han nämna nästan alla djur som kan hittas på en bondgård både på svenska och latin. Men det slutade inte där. Arne fick betyget "A" i nästan alla ämnen. Utan textil slöjd. Han kunde inte skilja på en nål och en symaskin.

Gunnel träffade Arne av en slump. Gunnel gick runt och head bangade som om det inte fanns någon morgon dag när hon råkade slå till Arne med sitt huvud. Arne ramlade baklänges så att hans samling på två afghanska ödlor och tre giftiga spindlar sprang i väg in i Västra Götalands skogar. Gunnel sa förlåt och hjälpte han upp. När Arne fick se Gunnel så sken han upp, enligt han var Gunnel den vackraste kvinnan han någonsin sett. Den ena saken ledde till den andra och det slutade upp med att Gunnel och Arne satt på ett fik och pratade om precis allting. Det var som om att Gunnel hade känt Arne i hela hennes liv. Inom tre månader efter deras träff så hade Gunnel och Arne flyttat ihop. Gunnel hade under tiden 13 andra män. Arne kände sig ganska bortglömd. Men han valde att hålla ut. Enligt Arne var det, det bästa han hade gjort. För till slut var det bara han kvar och Gunnel. Och en annan man som han inte gillade alls, men det var det värt att få leva hela sitt liv med Gunnel.

Gunnels andra man, Kurt är raka motsatsen till Arne. Kurt fick dem fulaste betygen en människa åskådat. Kurt var en soldat i den svenska armén medans Arne är en pacifist. Dem kommer aldrig över ens. Det spelar ingen roll hur hårt Gunnel än försöker.

Kurt föddes den 16 augusti 1949 i den lilla byn Kungslena. Kurt växte upp i en konservativ familj, han behöll deras politiska åsikter. Det första han säger till människor är att han är en stolt svensk. Han tror inte att människor som röstar på vänstern är stolta över deras (enligt han) vackra land.

Någon gång under 80-talet så gifte sig Kurt och Gunnel. Det tyckte Gunnel lät som en genial idé. För då kunde Gunnel ta Arnes efternamn men gifta sig med Kurt. Det lät enligt henne som ett paradis.

Gunnel, Arne och Kurt brukar ofta åka ut till restauranger och äta god mat. Det brukar aldrig sluta så väl. Arne och Kurt börjar nästan alltid bråka om ifall man ska äta kött eller inte. Arne tycker att äta något som redan levt är något av det värsta man kan göra. Men Kurt tycker att kött är något så fantastiskt. Ibland när han blir riktigt arg så hotar Kurt Arne med att koka soppa på Arnes sköldpadda "Sköldpaddis". Då brukar det ofta sluta med att Arne tigger om förlåtelse och sedan kryper ner i sin säng och gråter sig själv till sömns. Sen har Gunnel ett allvarligt samtal med sina män om att dem inte kan hålla på så här. Kurt brukar aldrig lyssna på det.

För att underhålla sig själv så går Kurt till kyrkan. Kurt är djupt kristen och tror att allt som har med forskning att göra är sataniskt. Men Arne älskar forskning. Ibland så brukar han studera en myr koloni. Han går ut och fångar en drottning, sedan filmar han allt som händer i ett halv år. Sedan visar han detta för sina elever på högskolan i Skövde och så ska dem ha en redovising på 10000 ord varför myror är det bästa djuret som finns. Arne tycker det är så kul att undervisa biologi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 11, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gunnel är hennes namn.Where stories live. Discover now