Capitolul 2

7 1 0
                                    

Maya's POV:

Ah, sfânta zi de vineri. Parcă saptamana asta nu mai trecea odată. La naiba cu toate proiectele domnisoarei Smith! Mi-au ocupat toată săptămâna, nici n-am apucat să îmi sun părinții.
Înșfac telefonul de pe noptiera ciocolatie, si caut aproape disperată numărul mamei mele in agendă.
Dupa doar doua tonuri, mama imi raspunde la apel:
-Bună, draga mea!
-Bună, mama! Am sunat sa ma interesez de voi, ca saptamana asta am fost îngropată pana peste cap de referate...si proiectele domnisoarei Smith...femeia aia da proiecte imposibile! spun ofuscată, continuand sa mai vorbesc.
-Înțeleg si te cred, mi-o taie mama. Stiu ca iti e greu...dar mâine te vei intoarce acasa, si o sa ne petrecem saptamana libera impreuna.
-Asa si speram. Saptamana asta liberă e bine venită acum. oftez apucandu-mi tampla cu mana libera, respectiv dreapta si ridicandu-ma din pat pentru a putea merge in bucatarie, ca sa imi iau un măr verde.
-Chiar așa. Noutăți?
-Tocmai ti le-am spus.
-Ma refer la viata ta personala, nu aduci nici un baiat acasa?
-Mamăăă! Nu, nu, nu, stii ca nu imi doresc inca prieten! Si nu e nevoie sa stai cu gura pe mine, totusi am 19 ani!...știi ce?
-Hm?
-Ma cam doare capul, o sa ma bag la somn, noapte buna! spun pe un ton ce se vrea a fi mai dur.
-Dar e abia ora 22...
-Stiu, dar ti-am spus, sunt sfarsita de puteri...salută-l pe tata din partea mea si spune-i ca maine la 16 o sa ajung, sa fie la gara sa ma ia.
-Ok. Noapte bună!
-Pa! casc, apoi inchid telefonul.
Imi trantesc capul pe perna moale, sting lampa de pe noptiera de langa patul meu, ma intorc pe o parte si, inainte sa cad in plasa lumii viselor, imi mai fac o ultima grija pentru Alisson, colega mea de camera de facultate, dar apoi imi readuc aminte de stilul ei de viață "de noapte", si stiu ca va fii in patul de alături până dimineață.
☆☆☆

Hey, loves💓

Gata si al doilea capitol! Stiu, scurt, neinteresant, dar adevarata actiune incepe abia in capitolul 3 sau 4.

Sper sa nu imi săriti in cap, si sa va placa💓

Scuzati-mi eventualele probleme de scriere!💓xx

The girl next doorTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang