Orion Grey

5 0 0
                                    

Orion grey
Half Grieks/half Brits
Geboren 1996-06-06 (21)
Plaats Olympia Griekenland
Seksuele voorkeur gay
Ouders helia grey 46, Grayson grey 50
Broer Zeus grey 28
Zus Aphrodite grey 26
Zusje Hera grey 20
Vaders bedrijf Grey's fashion grooste mode merk Van Amerika

Meet me
Hey guys, ik ben orion grey. Ik ben 21 jaar. En heb (had) een relatie met  Zane Lechov. Maar die ontmoeten jullie in het volgende hoofdstuk.
Ik doe opleiding fashion stylist aan  de mode school in New York. Ik zit nu in me laaste jaar. Ik woon samen met Zane en met Sultan may, de beste vriend van Zane, maar hem ontmoet je ook later. En als laaste woon ik ook  samen met mijn bestvriend Imani aka het enigste meisje. Ik heb Imani ontmoet op mijn eerste jaar van de opleiding,we zaten samen bij elkaar in de klas ik, keek haar aan en wist meteen dat zij mij bestvriend zou worden. Voor de rest kom ik uit een gezin met 4 kinderen. Mijn ouders zijn allebei best bekend mijn vader is fashion designer, en mij moeder is actrice. Het merk van me vader is Grey's fashion Staat nu bekend als best mode merk Van het jaar.
Mijn moeder speelt onder andere in films zoals wonder woman, gladiator en game of thrones.
Mij Broer is een supermodel net zoals mijn zus.
Mijn zusje zit op de dans school van New York, ze is al best bekend ze heeft gedanst in video clips van beyonce, Rihanna Shakira en is op tour geweest met dua lipa. Voor de rest ben ik zelf de stylist van Jourdan Dunn en lettitia Wright.
Nou dit was een beetje over mezelf hoop Jullie te zien in het volgende hoofdstuk. Xo orion 😘

 Xo orion 😘

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Imani

Imani

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Me

why are you gone my love BxBWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu