PART1

29.5K 232 29
                                    

-Hadi ama Emily sen de istiyorsun biliyorum neden çıkma teklifi mi kabul etmiyorsun anlamıyorum sonuçta birbirimizi delicesine seviyoruz.

Yine saçmalıyordu Tanrım nasıl bir salağa böyle aşık oldum anlamıyorum daha annem yeni ölmüşken benden bunu nasıl ister kafam almıyor.

-Jack annem daha yeni öldü ve senin tek düşündüğün bumu,daha cenazesi bile kalmamışken bunu demen hiç mantıklı değil.

-Şu lanet beynini değil de kalbini düşün biraz !

Diyip yanımdn kalktı ve merdivenlere doğru giderek yukarı çıkıp odsının kapısını sinirle kapattı.Ben onu anlıyorum ama o beni hiç tanımaya çalışmıyor lanet olsun biraz beni düşünse ya,babamı daha yeni kaybetmişken annemi de dün kaybettim.

Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum,ben Emily SUMMER,babamı 3 yıl önce kaybettim.Babamı kaybettikten sonra hayatım pek iyiye gitti sayılmaz,annem kendini içkiye vermişti ve ise hep onun yaptıkları yüzünden kiliseye gidip Tanrıya dua ediyordum.Ahh neydi en son yaptığı şey ? Hah şimdi hatırladım bir polisin cüzdanını çalmaya kalktı SALAK kadın zaten polisten kaçarken de bir araba geldi ve onu ezdi.

Biraz da Jack'den bahsediyim.Jack annemin 22 yaş küçük olan kocası.TAM 22 YAŞ,salak kadın Jack'in ona aşık olduğunu düşünüyor ama yanlış biliyor.Jack bana delilercesine aşık ama bunu ondan duymak benim için gerçekten zor oldu.İşte size Jackle nasıl tanıltığımız ve bu duruma nasıl geldiğimizi anlatıcam

ÜVEY BABAMA AŞIK OLUYORUMWhere stories live. Discover now