Bölüm 5

12 0 0
                                    

NOT: Arkadaşlar ilginin azlığından dolayı son 2 veya 3 bölüm olabilir. Tüm okuyanlardan özür dilerim.

Sesi duyan iki arkadas sese dogru hizli adimlarla yürüdü. kadın bizim iki arkadaşı goruncd ağlamaklı bir şekilde "nolur yakalaon şu tarafa kaçtı" dedi. görünen o ki kadın çantasını kaptirmisti. iki arkadaş telaşla kadının gösterdiği yöne doğru kodtular ancak kaçan kişi çok hızlıydi. yakalayamayinca mecburen kadının yanina döndüler. telaşla kadının yüzüne pek bakamamislardi. olayın üstünden zaman geçip 3 u de sakinlesince iki taraf da birbirini tanıdı ve şoka girdi.sır adam sinirlendi birden. kulakları kızardı her sinirlendiginde olduğu gibi.

" ne işin var bu şehirde" diye çıkıştı. arkadaşı onu sakinleştirmeye çalıştı. çünkü biliyordu ki sır adam sinirlenince her şeyi yapabilecek bir ruh haline bürünüyordu. kadınin konuşmasına izin vermiyordu sır adam. kaslarını catmis kadının yüzüne doğru her biri bıçak keskinliginde kelimeler yolluyordu. biraz sakinlestikten sonra bie köşeye oturdu 3 u de. sır adamın hatırlamak istemediği geçmişinden kötü bir parcaydi bu kadın. aslında gecmisini batıran sir adama bu ismi veren kadın demek yanlış olmaz sanırım. çünkü büyük facianın temelini atmıştı bu sarışın kısa kadın.

sır adam iyice sakinlestikten sonra ona bu şehirden ayrılmasını söyledi. cunku gecmisini görmek istemiyordu artık. kadın olumsuz cevap verdi. bir süre sessizlik hakim oldu ortama. o anda daldı düşüncelere sır adam:

11 yıl önce:

Sır adam yanağına konan tatlı bir öpücükle uyandı güne. çok sevdiği eşi kalkmış kahvaltıyi hazırlamıştı. çok becerikli kadındı vesselam. kahvaltiyi yaptıktan sonra takım elbisesini giydi sır adam ise gitmek için. üstünü giydikten sonra kapıdan çıktı ve ayakkabısını giydi. kadınına bir öpücük kondurdu ise gitmeden. karisi da kravatindan tutup çekti ve sevgi dolu bir öpücük kondurdu dudaklarına. sır adam dünyanın en mutlu evliliğini yaptığını hissediyordu. iş yerine girince herkese tek tek günaydın dedi. odasına geçip 2 saat somra gelecek yeni müdür yardımcısını beklemeye koyuldu. 2 saat sonra gelen bu sarışın kısa yeni müdür yardımcısı, 3 sene sonra sır adama yasatacagi o felaketin o gün temellerini atmış oldu...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 02, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SIR ADAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin