BÖLÜM 10

119 4 0
                                    

Hanry'de bizim okula kaydolmuş.Zaten civarda ki tek okulda bizim ki.Evden beraber çıktık ve okula doğru yürürken ona hocalardan,derslerden,okuldaki aptal tiplerden bahsettim.Benimle arkadaş olduğu için fazla zorluk çekmeyecekti.Okulun bahçesine girdiğimizde herkes Hanry'e bakıyordu.

'Neden herkes bana böyle bakıyor.'

Başımı geriye attım ve bir kahkaha patlattım.

'Nasıl bakıyor?'

'Kızlar yiyecek,erkekler de dövecek gibi.'

Tekrar bir kahkaha patlattım.

'Bunu benden duymayı bir onur olarak gör,kızların bakma sebebi yakışıklı olman,ve şeey,erkeklerde benim yanımda olduğun için sana öyle bakıyor.Yani biraz tapılası bir kızımdır da.'

'Her zaman ki kendini beğenmişliklerini görmezden geliyorum ve, iltifatın için teşekkürler.'

Bunu söylerken nedense yanakları kızarmıştı.Ama çok tatlıydı.

'Ve ayrıca sende çok güzel bir kızsın.'

Bir an ona gözlerimi kırpıştırarak baktım.O da utanmış olacak ki başını eydi.Sonra ona teşekkür ettim ve kolumu koluna takarak ona okulu gezdirmeye başladım.

Kantine geldiğimizde gözlerim dolmaya başlamıştı.Nedeniyse..

Chris ve onu sandalye niyetine kullanan esmer sürtüktü.

Chris onu sağ dizinin üzerine oturtturmuş,sol elini sırtına geçirmiş, ve  sağ elini kalçalarında dolaştırarak sertçe öpüyordu.Nefes almak için o sürtükten ayrıldığın da anca beni farketmişti.Ama oralı bile olmadan kaldığı yerden işine devam etmişti.Okula yeni gelmesine rağmen hemen birilerini bulmuştu.

Neden anlam veremediğim bir acı hissediyordum.Bu yeni gelen, egosu tavan çocuğu neden bu kadar sahiplenmiştim.Onu başkalarıyla görmeye dayanamıyordum.Sinirlenmiştim.Ve o sinirle Hanry'i arkamızda ki masaya yasladım.Ellerimi kaslı göğüslerine yerleştirdim ve üst durağına yapıştım.Chris'in dudakları gibi değildi.Ama oda şaşkınlığını atıp bana karşılık vermeye başladığında zevk almaya başlamıştım.Okulda olduğumuzu unutmuştuk.Chris yaptığına göre pekala bende yapabilirdim.Hanry alt dudağımı ısırıp çekiştirdiğinde yüksek sesle inledim.Bütün okul bizi izliyor olacak ki etraftan çıt çıkmıyordu ve sesim tüm kantinde yankılanmıştı.Birden Hanry'nin dudakları dudaklarımın arasından kayıp gitti.Ne olduğunu anlamak için gözlerimi açtığımda Chris Hanry'nin üstündeydi.Onu tişörtünün yakalarından tutup çekmeye çalıştım ama yüzüme bile bakmadan beni itekledi.Yerdeydim.Sinirliydim.Ve..O beni nasıl yere savurur.Beni..Ashley'i..

Bir hısım yerden kalktım ve bağırmaya başladım

'Ne yaptığını sanıyorsun sen aptal herif!'

Yükselen sesimle Chris kafasını kaldırmış bana bakıyordu.Gözlerinden resmen ateş fışkırıyordu.Korkmuştum.Ama belli etmemeliydim.

'Hemen kalk Hanry'nin üzerinden.Derdin ne senin?'

'Hanry ha?' demesiyle tekrar onu yumruklamaya başladı.Zavallı çocuk benim aptalca bir hareketim yüzünden ne hale dönmüştü.

Ağlamaya başladım.Ben..Ashley Mayolan..Hem de hıçkırarak.Tüm okulun önünde.Yaş dolu gözlerimi araladığımda Chris durmuş,Hanry'nin üzerinden kalkmış ve bana doğru geliyordu.Önümde durdu ve beni kaslı kollarının arasına aldı.

'Başka bir erkek için ağlama.'

Kafamı onun gözlerine bakabileceğim bir şekilde kaldırdım.

'Neden? Neden ona vurmaya başladın?'

'Çünkü seni öpüyordu.'

'İlk önce ben onu öptüm.'

'O da karşılık verdi.Benim kızıma kimse bırak dudaklarını,ellerini bile süremez.'

Benim kızım mı demişti o? Tanrım bu çocuk ne diyor böyle?  Benim kızım..Benim kızım..Benim kızım..

'Sende başka kızlara ellerini,dudaklarını,vücudunu sürüyorsun ama.'

'Seni düşünüyorum.'

'Neden böylesin?'

'Bende bilmiyorum.Öğrenmek istiyorum.'

'Peki neden ben?'

'Bana çok benziyorsun.'

'Nasıl?'

'Çok soru sordun,yeter bu kadar.' demesiyle beni kucağına aldı.Herkes bize bakıyordu.Okuldan çıktık.Bu sefer zorla değil,beni arabasına bindirdi.

'Nereye?' dediğimde gülünsedi.Tanrım..Sen hep böyle gülümsesen,bende seni sevsem olmaz mı?

'Biraz kafa dinlemeye.' dedi.Onaylarcasına kafamı salladım.Hanry'i orda öyle bıraktığım için kendimi kötü hissediyordum.Ama bir yandan da mutluydum.Chrisle olmak beni hem korkutuyor,hem heyecanlandırıyor hem de mutlu ediyordu.Onunlayken her duyguyu tadıyordum.Bu kısacık zaman da her şeyim oluyordu.Yavaş yavaş...

Arabayı durduğunda ağzım çoktan 'O' şeklini almıştı.Burası cennetten farksızdı.Masmavi,tertemiz bir deniz.Martıların sakinleştirici ötüşleri.Güneşin sıcaklığı.

'B-burası çok güzel.'

'Bende yeni öğrendim ve seninle gelmek istedim.'

Ona şaşkınlıkla bakıyordum.Nasıl bu kadar farklılaşa biliyordu.Kafasını çevirdi ve denizi izlemeye koyuldu.Bende onu incelemeye başladım.

Uzun boyu,geniş omuzları,giydiği siyah tişörte rağmen belli olan kaslı vücudu,sert çene hatları,keskin bakan yeşil gözleri, dolgun dudakları,açık kahve saçları ve kumral teni..Yakışıklıydı.Seksiydi.Sert görünmeye çalışsada masumdu.Görebiliyordum.

'Beni incelemeyi kes ve yanıma gel.' dedi tek kolunu kaldırarak.Beni sağ kolunun arasına aldı ve başını saçlarıma gömdü.Kalkan göğsünden saçlarımı kokladığını anlamıştım.Gülümsedim.

Ama bu büyü bozulacaktı.Yarın yine eski Chris olacaktı.Bir an yüzüm düştü ama bu anın tadını çıkartmak istedim.Kollarımı beline sardım.O da aynısını yaptı..Mutluydum..Hem de çok..

KENDİNİ BEĞENMİŞ!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin