Cas de Aparejo

234 17 33
                                    

(Arma Davası)

Wattpad'deki ilk ve tek Neymar Jr Bad Boy kitabına hoş geldiniz...
.
[Medyaya saygı lütfen..

Bir tokat sesi daha geldiğinde gözlerimi yuvalarına bastırdım. Korkuyordum. Ondan korkuyordum, ondan ve sahip olduğu güçten.

Okulun hiç bilmediğim bir yerinde beş kız resmen Filistin eziyeti görüyorduk. Siktiğimin güvenlikleriden bir kişi bile duymuyor olamazdı. Bile bile gelmediklerine emindim. Burada Bayan Santos'un biricik oğlu ve onun acımasız kız arkadaşı tarafından gördüğümüz zulümü hepsi biliyordu. Aslında onları suçlamam aptallıktı. Sevgili okul müdürümüz Bayan Santos, müdahale ettikleri halde onları dinlemeden def eder ve bundan zevk alırdı. Hiç birinde şu an Bayan Santos'un Neymar'cığının keyfini bozacak cesaret yoktu.

Kafamı kaldırıp üçüncü kızın çığlığını duyduğumda pencere kenarından sırıtarak kız arkadaşına bakan onu gördüm. Yeşil gözleri benim aksime çığlık duyduğunda yuvalarına kaçmak yerine keyifle kırışıyordu. Kollarını göğsünde birleştirmiş pahalı ayakkabısını mütahitin asla malzemeden çalamayacağı duvara yaslamıştı.

"Bunu kim yaptıysa ötmek zorunda." Carol kulak tırmalayan sesini bir kez daha duyurduğunda dördüncü çığlık da yankı bulmuştu.

Sıra bana geldiğinde Neymar ayağını duvardan çekti ve yanımıza doğru geldi.

"Bana bakın sürtükler bu işten sıkılmaya başladım. Aptal araba sikimde değil sadece hangi fahişe bunu yapabilecek kadar cesaretli öğrenmek istiyorum." dedi. Ettiği küfürler midemi bulandırırken yüzümü iğreltiyle buruşturdum. Nefesi kulağıma deyecek kadar eğildiğinde "Ya da aptal mı demeliyim?" diye tamamladı cümlesini bir fısıltı şeklinde.

Evet diye bağırmak geldi içimden. O aptal pahalı arabasına kocaman bir Real Madrid arması çizmiştim. Bütün okul onun fanatik Barça'lı olduğunu biliyor olabilirdi fakat damarıma basmış ve kantinin ortasında kendi eteğime döktüğüm buzlu kahvenin fotoğrafını çekip okulun sitesine koymuştu. Sosyal medya mesajlarım bir anda artmış ve okuldaki erkekler mesaj kutumu doldurmuştu. Tabi arada dalga geçmek için yazan kızlar da vardı. Gururum incinmişti.

Ben de dayanamamış ve intikam planı hazırlamıştım. Olayın üzerinden bir hafta geçmesini beklemiş ve tüm bu süre zarfında Real Madrid arması çizmeyi öğrenmiştim. Tabi burs paramı aptal Neymar için harcayamayacağım için günlük part time işimden kazandığım parayla boya almıştım.

Ders sırasında armayı çizmiş ve okulu terk etmiştim. Öğrendiğime göre Neymar sinirden köpürmüş ve güvenlik kameralarına bakmıştı. Ama şu var ki Bayan Santos'un okul müdüresi olduğunu biliyor ve kameralara bakacaklarını tahmin edebiliyordum. Kapşonla yüzümü kapatmıştım ama okul eteğini akıl edememiştim. Zaten başıma hepsi o aptal etek yüzünden gelmişti.

Carol okuldaki kızlar arasından şüpheli olanları seçmiş ve eziyetini başlamıştı. Neye göre seçtiğini anlamasam da burada olmama şaşırmamıştım.

Boş depoada yankılanan pahalı telefon sesi Neymar'ın iğrelti dolu bakışlarını benden çekmeye yetmemişti. Telefonunu arka cebinden çıkarırken hala irislerimi deliyordu.

Elinde bir tur döndürtükten sonra açtı ve karşıdakini dinledi bu süre zarfında kaşları ağır ağır çatılıyor ve dolgun dudakları yavaşça aralanıyordu.

"Siktir!"

Öneri fikir ve eleştiri için lütfen yorumlayın...

Bad Boy {Neymar Jr} ⚽ Where stories live. Discover now