O Nasıl Güzel Bir Gülüş Ya

942 23 13
                                    

DERİN'DEN

Okula doğru yürürken düşündüğüm tek şey okulu hiç özlemediğimdi. Abi okul özlenir mi ya, ne o öyle küfür gibi tövbe tövbe.

Benim ve okulla ilgili bu güzel düşüncelerimi (!) bölen şey. Bahar'ın boynuma dolanan kolları ve kulaklarıma tecavüz eden sesiydi.

"Aşkilotaaaaamm"

Peki ben hiç ondan aşağı kalır mıyım? Tabiki hayır.

"Bidaneeeemm"

Evet o bidanem. Hayır birtanem değil, siz yanlış biliyorsunuz.

Biz böyle Baharla sevgi pıtırcıkları gibi sarılırken Yağmur'un üstümüze bildiğin atlayıp

"Bana da yer açın!"

Demesiyle üçümüzde nerdeyse yere yapışıyoduk. Bir kaç özlem gideren sarılma, öpüşme ve böğürme faslından sonra üçümüz kol kola 'ÖNÜMÜZE ÇIKANA BİN TEKME' diyerek sıraya doğru yol aldık. Şaka yapıyorum tabiki öyle bişey yapmadık.

******

Yağmur ve ben Ian Somerhalder mı yoksa Paul Wesley mi daha yakışıklı diye tartışırken Bahar her zamanki gibi yeni gelen çocukları kesip kendine sevgili arıyordu. Bizim deyimimizle 'Bahar'ın Erkekleri' listesine yeni bir isim daha arıyordu.

Şimdi size kısaca gurubumuzdan bahsetmem gerekirse. Biz mahşerin üç atlısıyız. Bahar ve ben bebeklik arkadaşıyız yani altı aylıkken Bahar'ın üstüme kustuğu iğrenç videolar var. Evet biliyorum miğde bulandırıcı. Yağmurla ise lisede tanıştık. Bahar ve ben tek kardeşiz ama Yağmur'un bi ikizi var. Adı Emir mi Emre mi öyle bişey. 4 yıldır aynı okuldayız çocuğu hiç görmedim o nasıl oldu derseniz bende bilmiyorum. Bi şekilde oldu işte. Benim bi kuzenim var Burak, liseyi Rusya'da okuyo. Nedenini anlamışsınızdır. Burak'ın 8 kızı aynı anda idare etmişliği vardır. İşte benim kuzenim. Öyle dediğime bakmayın şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, ben daha çok inek kızım düşünün ki lise son sınıfım aldığım en düşük not 95 öyle böyle inek değilim yani. Şaka şaka hayatta ders çalışmam tüm dersler uyurum. Ama harbi en düşük notum 95. Galiba uyurken konular bilinçaltıma kazınıyor. Çok şanslıyım lan. Beni gidi beni.

EMRE'DEN

Tepemdeki güneşin yakıcı sıcaklığı yetmezmiş gibi Uğur ve Çınar'ın yanımda yaptığı mal sohbet ve kel müdürümüzün yapmakta olduğu mu desem yapmaya çalıştığı mı desem sıkıcı 'OKULA HOŞGELDİNİZ' konuşması bariz bir işkenceye dönüşmüştü.

Çok sevgili (!) müdürümüzün yaptığı konuşmadan anladığım şey lise birlere lisemize hoşgeldiniz dediği -öğrenci dilinde 4 yılınızı cehenneme çevirecek olan öğretmen adı altındaki şeytanların oluşturduğu cehenneme hoşgeldiniz diyordu- ve bir de bu yıl son sınıfların daha verimli ders işlemesi için karma yapılacağıydı.

******

Önde ben arkamda Çınar ve Uğur cool cool yeni sınıfımıza girerken bir anda O'nu gördüm. Yağmur ve bir kaç kez gördüğüm Bahar'ın yanında otorup kahkaha atıyodu.

O nasıl güzel bir gülüş ya.

________________________________

Multide Emre'nin Derin'i görüşü var.

Lütfen öneri ve görüşlerinizi bildirin. Benim için önemliler.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 31, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Lise AşkımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin