de finale

71 4 1
                                    

de pijl raakt Samanuel in zijn schouder verbaast kijkt hij op. werpt het meisje uit 11 een woedende blik en rent op haar af. ik kijk gespannen toe tot ik geen adem meer krijg. het meisje dat bovenop me zit probeert me te wurgen. ik voel een helse pijn en spartel met mijn benen. als mijn beeld bijna zwart wordt wordt ze van me afgetrokken door de jongen uit 4. " zozo Mandy, wij hebben elkaar lang niet gezien."meteen zie ik mijn kans en sta op. pak mijn kruisboog en schiet hun beide in hun romp. ik hoor geluid van een eindje verderop. het zijn vast Samanuel en Christian. ik ren, maar het gaat langzaam. de grond is verandert in los wit zand. ik kijk me heen. ik sta midden in de woestijn. er is denk ik weer 12 uur verstreken. ik wek mezelf op uit mijn gedachten en ren weer verder. ik stop als ik zie dat het meisje uit 11 dood op de grond ligt. nu zijn we nog maar met zen 3e over.

dan zie ik dat Samanuel op de grond ligt. ik twijfel geen moment en pak de pijl uit mijn kruisboog. ik steek hem in zijn borst, en nog eens, en nog eens, en nog eens. tot ik.100% zeker weet dat hij dood is. een eind verder loopt Christian mank mijn kant op. ik sta op en loop naar hem toe om hem te gaan helpen. als ik bijna voor hem sta ga ik rennen en vlieg in zijn armen ik zoen hem op zijn mond van blijdschap. na een tijdje stop ik. hij glimlacht en begint schor te praten " ik heb nog één mes over, en dat is voor iets heel speciaals. Nikki, ik hou van je geloof me. " hij draait het mes en steekt. hij heeft iets heel dappers gedaan wat ik nooit zou kunnen. hij stak het mes in zijn buik.

dat was het dan, mijn versie van de hunger games. ik weet dat het een vaag einde is, maar ik denk eigenlijk dat er geen mooier einde bestaat dan voor iemand sterven van wie je houd. dit verhaal is afgelopen maar ik wil graag nog een boek schrijven: streetfighters dit boek is heel anders en zal een stuk meer richting de realiteit gaan. ik hoop dat je het gaat lezen en dat je het leuk gaat vinden

xxx jenske

happy hunger gamesOnde as histórias ganham vida. Descobre agora