Cei ce ne conduc

34 2 1
                                    

Aceasta carte va este prezentata pentru a va arata cele mai ascunse adevaruri despre conducerea lumii din cele mai vechi timpuri pana in prezent

In cele ce va urma, va voi vorbi despre REPTILIENI sau DRACONIENI, cine sunt, cum au ajuns pe planeta noastra, cum s-au infiltrat printre noi din antichitate pana in prezent si cum reusesc sa ne conduca si sa ne manipuleze de atatia ani.

Se spune despre REPTILIENI (DRACONIENI) ca sunt de origine extrateresta, sositi din constelatia DRACO de aici si numele de DRACONIENI. Foarte multi cercetatori au descoperit intr-un stravechi complex de temple de la Angkor Wat, Cambogia, o replica a constelatiei DRACO, acesta continand si steaua Thurban, cunoscuta sub numele de Steaua Nordului.Toate templele sunt colorate cu diverse imagini cu oameni reptila (reprezentand reptilienii) cum sunt de asemena si o groaza de sculpuri in culturile antice descoperite de-a lungul timpurilor.In toate culturile lumii REPTILIENII au fost mentionati in calitate de zei.De exemplu : In Mezoamerica , sarpele cu pene, zeul suprem pe nume QUETZALCOATL, in Europa, primul rege mitic al Atenei care era pe jumatate sarpe, pe nume CECROPE I, in Orientul Mijlociu – SOBEK, zeul cu cap de crocodil numit si CROCODILOPOLIS, in India absolut in toate legendele si scrierile lor , Naga, zeii lor sunt descrisi ca fiinte reptiliene, in Orientul Indepartat si aici vorbesc despre chinezi, vietnamezi, coreeni si japonezi, toti povestesc despre LONG, YONG in coreeana si in japoneaza RYU sau cea mai cunoscuta denumire este de DRAGONI, dar rareori au fost reprezentati ca avand si forme umoanoide.

Dupa cum observi, cititorule, toate aceste culturi au ceva in comun, si anume pe creatorii lor, REPTILIENII carora le-au adus jertfe, au ridicat temple, au ridicat statui, picturile care acopereau templele pe interior, diverse gravuri in piatra.De retinut faptul ca fiecare cultura avea alt zeu, ceea ce mi se pare foarte mare coincidenta asemanarii zeilor intre ei.(forma reptiliana)

In alta ordine de idei, ne-am nascut pe o planeta unde noi suntem niste personaje ale unor forte nevazute care ne manipuleaza de mii de ani. Majoritatea oamenilor cred cu adevarat ca ceea ce vad, ceea ce traiesc este "real", dar din pacate este doar o iluzie, un scenariu creat de cei care ne conduc.

As dori sa mentionez faptul ca aceasta carte contine foarte multe informatii greu de "digerat" pentru majoritatea oamenilor asa ca sper ca acel "val" sa se ridice si sa realizam ca suntem o natie manipulata si indoctrinata inca din fasa.

Scriitorul si filosoful Al.C. Milos scrie in una dintre cartile sale despre tablitele de smarald "Atunci cand luau forma umana ei se miscau printre noi, dar numai vederii noastre aparau ca oameni. Aveau cap de sarpe (...) dar apareau oameni intre oameni. S-au strecurat in consilii, luand forma oamenilor, eliminand prin viclesugurile lor pe sefii regatelor luand forma lor si dominand asupra oamenilor. Numai prin magie puteau fi descoperiti (...) Din regatul umbrelor ei au cautat sa distruga omul si sa conduca in locul lui" – THOT ATLANTUL despre reptilienii Anunnaki – Tablitele de Smarald mai exact Tablita 8 – Cheia Misterelor.

Sa vorbim un pic despre scriitorul si filosoful Al. C. Milos – s-a nascut la 23 septembrie 1952 in orasul Bistrita, Romania avand o activitate literala de peste 40 de ani care a scris peste 23 de carti, fiind traduse in engleza, franceza, spaniola germana si greaca, ele regasindu-se in biblioteci universitate din cel putin 30 de tari. Este membru din 1994 a Uniunii Scriitorilor din Romania, membru in asociatii international din USA, Japonia, Franta, Germania, membru a Societatii Romane a Science-Fiction si ASFAN, Asociatia Spatiala pentru studierea OZN-urilor si vietii extraterestre. Criticul Gh. Grigurcu (cunoscut ca urmasul lui Eminescu in poezia cosmica) a caracterizat cartea de stiinta poetica – COSMOPOEZIA – "este cartea eveniment unuia dintre cei mai originali poeti din Romania.

Acum sa imi explice cineva cum se face ca un scriitor si filosof de succes de la noi din tara si cunoscut in peste 30 de tari, in anul 2012 conform unui articol din data de 6 noiembrie 2012 (sursa: ), scriitorul Alexandru Cristian Milos isi depusese la Primaria Bistrita, dosarul pentru ajutor pentru incalzire.Din articol reiese faptul ca scriitorul a declarant : ma descurc greu, am un venit de 400 lei printr-un contract de colaborare. Alt venit nu am. O demonstreaza un act primit de la Directia Generala a Finantelor Publice pe care scrie venit zero (...) au ramas doar 2 categorii, cei bogati si cei saraci" asta declara scriitorul. Oare se referea la faptul ca categoria celor bogati sunt reptilienii?iar cei saraci sunt oamenii care muncesc ca sclavii pentru bunastarea lor si pentru a nu se abate de la planul de exterminare a rasei umane?

Acum, sa revenim laTHOTH, o scurta prezentare :era un preot – rege atlana care a format o coloniein Egiptul Antic dupa ce a fost scufundata tara-mare ATLANTIDA. Se spune ca inultimile secole, spiritul lui THOTH a trecut in corpurile oamenilor si s-areincarnate de 3 ori, ultima oarea fiind cunoscut ca HERMES. In tot acest timpTHOTH a lasat Tablitele de Smarald in Marea Piramida in seama preotilor.Tablitele de Smarald sunt 12 la numar si impartite in 13 parti si au o vechimede 36.000 de ani I.H.. Ele suntcreate dintr-o substanta transmutata alchimic. Sunt foarte rezistente la oriceelement si substanta. Structura lor atomica si celulara fiind fixa si nu permit nici o schimbare, ele contrazic legeaionizarii referitoare la corpurile fizice.Pe aceste tablite sunt gravatecaractere din vechea limba atlanta, ele reactionand la undele cerebrale emisede creierul celui ce citeste, eliberand vibratia mentala asociata in minteacititorului. Se stie ca in toate timpurile din toate Universurile, se miscaconform unei Legi, Marele Rege-Preot THOTH a scris aceste Tablite de Smaraldfolosind cuvinte/fraze care sunt interpretate diferit in functie decapactitatea de intelegere a fiecarui individ in parte.Ultimile 2 tablite suntatat de pretioase incat nu suntprezentate publicului larg nici pana in prezent deoarece continutul lor detin secrete pe care oamenii nu le pot accepta, aici vorbim de oamenii care sunt setati/programati care refuza faptul ca sunt manipulati la nivel mondial.Aceste Tablite au fost prezentate publicului prin anii 30 creand furoruri printe oameni.

Continuare : doar in week-end.    

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Cei ce ne conducWhere stories live. Discover now