The last day of school. -Part 1-

505 41 15
                                    

Yine günessiz Londra sabahina uyanmistim. Ayaklarimi yerle birlestirip yavasca dogruldum. Evde kimse yoktu.Yine. Lavabodaki isimi halledip odama döndüm ve hizlica kotumu ve Superman tisörtümü üzerime gecirdim. Merdivenleri ikiser ikiser hizlica inip ayakkabilarimi ayagima gecirdim ve hizla evden ciktim. Yasitlarim gibi bir arabam olmadigindan okula yürümeye basladim.

Okula vardigimda herzamanki gibi hizlica dolabima yürüdüm. Ilk dersim Fransizca oldugundan kitabimi cikardim ve cantama sikistirdim. Tam arkami donup sinifima yuruyecekken bana bakan bir cift ela gozle karsilastim. Zayn. Size onu anlatmama izin verin. Zayn ve ben uzun zamandir arkadasiz. Daha dogrusu ben ona sirilsiklam asigim ama o beni umursamiyor bile. Lisenin ilk yilinda beni oylece ortada birakip kendine baska arkadaslar buldu ve populer oldu. Ben mi? Ben hala aptal Liam'im. Hala onu sevecek kadar aptal.

Gozlerimi gozlerinden ayirip hizlica sinifima ilerlemeyi basarmistim ve kulakligimi takip en arka siradaki yerime sinmistim.

Bir sure oylece yalniz oturduktan sonra zil caldi ve butun ogrenciler sinifa dolusmaya basladi. Kulakligimi cikarip cantama tiktim ve kitabimi cikardim. Kirk dakika boyunca ogretmen fransizca bir seyler zirvalarken ben , arada d

Zayn'i izliyor arada defterime bir seyler karaliyordum. Kirk dakika sonunda ogretmen siniftan ciktiginda derin bir nefes alip arkama yaslandim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 28, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Coincidence. (Ziam fanfiction)Where stories live. Discover now