○ Wat zijn de Writeovers?

180 25 8
                                    

Hello there!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hello there!

Ben jij een super enthousiaste schrijf(ster) en denk jij dat jouw boek niet de hoeveelheid reads behaald die het verdient? Ben je de standaard aanbevelingen zat en heb je jouw zelfgeschreven boek altijd al in de schijnwerpers willen zetten? Of vind je het super leuk om deel te nemen aan verschillende wedstrijden?
Dan ben je hier op het juiste account en bij het juiste boek! Wij zijn een paar knotsgekke admins die gaan proberen een Nederlands activiteiten account te starten met verschillende soorten acties, wedstrijden en spellen over van alles wat met schrijven en Wattpad te maken heeft!

Welkom terug bij de Writeovers! Of als je hier nieuw bent, leuk dat je eens een kijkje neemt op ons account! Nu de meeste toetsweken weer voorbij zijn, leek het ons een goed moment om het officiele boek van de Writeovers 2018 online te zetten! Of wanneer je misschien midden in je toetsweek zit, is deze update een goed excuus om even een kleine pauze te nemen van het leren ;) Na het grote succes van het voorgaande jaar, leek het ons hartstikke leuk om ook dit jaar weer voor jullie aan de slag te gaan met het organiseren van de leukste wedstrijden, spellen en forums hier op Wattpad. Natuurlijk is alles vorig jaar niet helemaal soepel gelopen, maar zoals het gezegde luid: Van je fouten kun je leren, en daarom hopen wij de Writeovers dit jaar een nog groter succes te laten worden dan in 2017. Met een stel super enthiousiaste nieuwe admins hebben wij super veel zin in deze nieuwe en frisse start!

Wat houden de Writeovers nou in? Dat is simpel. Wij besteden aandacht aan allerlei leuke activiteiten op Wattpad, zodat je naast schrijven en lezen van boeken, ook mee kunt doen met de raarste spellen, wedstrijden en forums. Binnenkort zullen wij online gaan met onze eerste activiteit, mits er genoeg deelnemers voor zijn. Welke activiteiten er allemaal te vinden zijn, kun je terugvinden onder het hoofdstuk 'Algemene informatie'. Hierin word ook meer informatie gegeven over hoe je jezelf kunt inschrijven.

De Writeovers zijn geen officiele leden van Wattpad! Wij zijn gewoon mensen die het leuk vinden om allerlei wedstrijden en spellen te organiseren en er is dus niks georganiseerd vanuit de Wattpad organisatie zelf. Hierdoor kan het natuurlijk zijn dat er dingen hetzelfde zijn als in andere wedstrijden hier op Wattpad, maar wij proberen zo origineel mogelijk te zijn. Wanneer je denkt dat wij ook maar iets hebben overgenomen of als er iets hetzelfde is met andere wedstrijden, meld het dan alsjeblieft. Dan kunnen wij dit zo nodig aanpassen.

Voor nu willen wij jullie vragen om de #Writeovers zo veel mogelijk binnen en buiten Wattpad te delen zodat wij binnenkort online kunnen gaan met onze eerste activiteit! Ook vinden wij het leuk om van jullie te horen wat jullie nu graag op ons account willen terugzien. Dit kan door middel van een berichtje of een reactie.

Heel veel lees&schrijf plezier!

Mvg,
De Writeovers

Writeovers 2018Where stories live. Discover now