#4...procházka po Alpách

7 2 0
                                    

,,Jsme tady koukej z okna" tak jsem se teda kouknul z vlakového okna a uviděl nádhernou krajinu a hory ,,Nádhera viď? " usmála se na mě, byl jsem tak ohromný že jsem nic neříkal a jenom koukal ven z okna.
Vystoupili jsme z vlaku a šli hledat nějaký hotel poblíž. A taky že našli hotel AplinStar z venčí byl moc hezký ale i zevnitř, bodeť by nebyl hezký když měl 4 hvězdy ,,Co jsi to prosimtě vymyslela na dva dny? Tak luxusní hotel na dva dny?" koukal jsem na ní zmateně ,,Jojo supr ne?" usmála se na mě a razila na recepci ,,Dobrý den prosím máme tu rezervaci na dva dny" oznámila recepční ,,Ano? A jméno? " koukal se do počítače ,,Jessica Strong" ,,Ano už vás mám, tak tady máte klíče od pokoje a příjemný pobyt u nás.
Šli jsme až nahoru kde byl nejkrásnější výhled na Alpy měli jsme číslo 68. Když jsem vešel do pokoje tak jsem koukal na pokoj jako na zjevení byl tak nádherný ,,Copak?" usmála se na mě Jessica ,,N-N-Nic j-je t-to tu n-n-nádhený " ,,Ano je je to nejlepší pokoj na celém hotelu" mrkla na mě s úsměvem ,,F-Fakt?" koukal jsem na ní ,,Jojo" ,,Tohle všechno jsem naplánovala já vše co tady prožiješ jsem vymyslela já a doufám že si to tu užiješ" začervenala se a já taky.
Vybalili jsme si a hned mi oznámila ať se převléknu, že půjdem na procházku po Alpách.
Vyšel jsem z pokoje a Jessica už na mě čekala ,,Tak co těšíš se?" mrkla na mě ,,Jasně že jo" taky jsem na ní mrkl a šli jsme ven z hotelu.
Po hodině jsme dorazili k jezeru jménem Cico bylo obrovské a průhledné ,,Tak co? Líbí se ti tu?" usmála se na mě ,,Jo! Hned bych do toho jezera skočil" zasmál jsem se a Jessica taky. Druhý cíl bylo další jezero Gigi pár kilometrů od jezera Cico. Došli jsme k jezeru a já koukal po krásné hladině jezera a měl otevřenou pusu dokořán už jsem jen čekal kdy i nějaký brouk vlítne do tý pusy. ,,Tý jo to je taky krásný jezero opět celý čistý" a koukal jsem na jezero ,,JoJo super taky se mi to tady líbí" začervenala se. Neovládl jsem se a musel jsem jí obejmout, zdálo se že se začervenala ještě víc než před tím, musel jsem se pousmát.
Po chvíli jsme měli namířeno do vesnice Sia kde jsme chtěli chvíli pobývat. Přišli jsme do vesnice.... no vlastně to nebyla VESNICE ale VESNIČKA kde vůbec nikdo nebyl ,,Haló?" zakřičela Jessica ale nikdo neodpovídal ,,Haloo?" zakřičel jsem i já a furt nic, tak jsme to vzdali a šli na horu Pollopo. Doškrábali jsme se na horu a já koukal na ten výhled, ten byl tak úžasný, nevěřil jsem vlastním očím k tomuto místu jsem neměl slov šli vidět jezera kde jsme byli, šli vidět i další velké hory tady v okolí. Slezli jsme z hory a šli na hotel, celou cestu jsme si povídali o tomto dni byl jsem moc rád že jsme podkal někoho jako je Jessica, jednoduše je moje kamarádka (PRVNÍ).

_____________________________
Ahoj všichni doufám, že se tato kapitola líbila a moc se omlouvám za chyby nejsem opravdu velký češtinář :). A ahoj u další kapitoly.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Friend?Where stories live. Discover now