⚡EXPLICACIONS⚡

440 19 2
                                    

El diumenge va ser molt tranquil, l'Alèxia no va fer res.
Va estar tot el dia gandulejant.

He de dir que la seva primera setmana va ser súper divertida, i que tenia els millors amics del món. Fins i tot els entrenaments de ball, li havien anat súper bé, i s'havia fet molt amiga de l'Anna, la Marta i la Rita, i continuava mirant-se malament amb la Maria sempre que se la trobava.

Com no, aquell cap de setmana va fer més forta la relació del grup Blues+Nois, fins i tot van canviar el nom del grup a PIZZES&HAMBURGUESES, basicament perquè sempre que menjaven això s'enviaven fotos fails d'ells i elles menjant-s'ho, bastant caos, però molt divertit. I sobretot, aquell dissabte amb en Pol, va fer una relació inseparable, sempre estaven rient.

Així van passar unes quantes setmanes, la segona setmana van quedar tots plegats (PIZZES&HAMBUREGUESES, que per abreviar ara es deien P&H), van quedar per anar a sopar una hamburguesa a un restaurant a prop de la comissaria, on es van trobar amb la tieta Cate i tots els nois, excepte en Pol, es van quedar flipats només veure-la. A la tercera setmana van quedar per fer deures, una d'aquelles setmanes també van anar al Cine... quedaven sempre que podien fins que una de les últimes setmanes va passar una cosa, segons la Laia "alegria pa'l grupo!".

Van quedar a dormir a casa la Emma, en veritat, tots tenien una part de la gran obra que passaria aquella nit. Tots menys la Emma. En Marc va arribar l'últim a casa seva, la Emma el va anar a buscar a la porta i quan els dos junts van tornar a l'habitació tots els altres havien penjat cors i cursilades per tota l'habitació a la velositat de la llum: La Emma es va posar a riure sense saber que estava passant, quan es va girar per mirar al Marc, en Marc estava com si li hagués de demanar matrimoni, sí, molt cursi, i tots els altres a darrere, en Pol gravant amb una càmara, els altres nois, la Laia i la Laura tirant pètals de rosa! Moooolt cursi!!! I el millor, l'Àlex tocant la guitarra! La Emma es va posar les mans a la boca i va dir que què estava passant. En Marc li va deixar anar un discurset d'allò més cursi, com tot plegat, al acabar, la Emma se li va tirar al coll i es van donar un petó. A partir d'aquell dia, a part de que eren la primera parelleta del grup, havien acordat que ara tindrien tots els moments del grup guardats i gravats en video.

El final del 1r trimestre s'acostava, el Nadal, s'acostava i, com no, un altre fi d'any.
L'Alèxia, aquella mateixa tarda, va rebre un whatsapp al grup de tot 4t d'ESO que deia qie farien una festa tots els de 4t a casa d'una noia que coincidia que els seus pares no estaven a casa aquell cap de setmana. Seria una festa com molt americana. Pel que calia també anar ben vestits. Al grup de P&H van decidir que hi anirien tots, estaria bé despedir-se del 1r trimestre amb una gran festa.
Les Blues van decidir que anirien a comprar-se el que portarien per la festa totes juntes.

_•_•_•_•_•_•_

hola♥

Acabem aquest Maratón donant explicacions amb un capítol curt però amb molt salseo! En Marc i la Emma per fi estan junts, i al final de trimestre als P&H els hi espera una increïble festa de despedida del 1r trimestre a l'estil americà! Espero que hos hagi agradat!💕

Bona niit💜

SAPS QUE T'ESTIMO MOLT, NO?On viuen les histories. Descobreix ara