~Porológus~

101 5 3
                                    

A nevem Violet Harmon, egy 15 éves tini lány vagyok.
Az elmúlt egy évben eléggé felfordultak a dolgok körülöttem. Most nagyon nem fogom részletezni de a lényeg az hogy anyukám nem rég elvetélt a kis öcsémmel, apukám megcsalta őt és anya szószerint rajtakapta apát.
Emellett magányos is vagyok, nincsenek barátaim a suliban, mert eléggé különc lány vagyok és nem álltam be a sorba a sok tini picsa közé azon hisztizni, hogy melyik srác nem ír vissza nekem vagy hogy a szüleim nem veszik meg nekem minden hónapban a legújabb, legdrágább cipőt ami ép divatos.
Szóval nem elég hogy magányos vagyok, de néha még szekalnak is például az öltözködésem miadt. Már nem bírtam ez a lelki nyomást, hogy senkinek nem tudtam elmondani a legnagyobb bánataimat mit ahogy azt a lányok teszik a barátnőikkel, ezért elkezdtem vagdosni magamat, mert ez nekem segít oldani a sok stresszt és feszültséget ami körbe vesz. Emmelet a dohányzásra is rá szoktam hasonló okokból.
Még sorolhatnám, hogy mennyi bajom van de ebben a korban kinek nincs?! Szóval térjünk vissza a jelenbe...

Jelenleg Bostonba élek a kis családommal. Anya, apa, én és Holly a kutyánk.
A történtek után a szüleim úgy döntöttek, hogy elköltözünk.
Már megnéztünk egypár házat, de eddig mindegyiket leszavaztam. Holnap is megyünk egy házat megnézni Los Angeles-be. Nekem nagyon nincs kedvem ehez az egészhez, de ugyan akkor vágyom a változásra is...

Sziasztok! Remélem nem lett nagyon béna és azt is hogy elnyerte a tetszesetek. Amint azt a cím is mútatja ez csak a porológus volt és majd ezután jönnek a rendes részek és indul be a történet. Csak ennyit szerettem volta. Remélem legközelebb is "találkozunk"!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 27, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Úgy érzem a világ ellenem van! /AHS f.f. Violet szemszögéből/Where stories live. Discover now