Hoofdstuk 3

470 20 0
                                    

Mandy's P.O.V.

"Hey baby wat was dat nou? Zal ik naar jou en Isha toe komen om jullie te nemen? Als ik jou was zou ik maar héél snel weer lief doen schatje, anders doe ik hetzelfde als gisteren en dit keer zo hard dat je een week niet kan lopen! xx je boy Kevin"

Ik liet Isha het berichtje lezen. 'Mandy! Wat was er gister gebeurt? En hoezo stuurt "xx hij je boy Kevin"?'

'I-ik, ik weet het niet, echt niet. Het enige dat ik nog weet van gisteren is dat ik met Naomie en Kevin naar een discotheek was gegaan wat heb gedronken en..... verder weet ik het niet meer, echt niet,' nu hield ik het niet meer, en de tranen stroomde over mijn wangen.

'Geen zorgen Mandy, we komen er wel achter wat er gebeurt is.'

Mandy'sP.O.V.

~~~~~volgende dag~~~~~

Ik werd wakker van de deur bel. 'Mam! Doe jij ff open!' schreeuwde ik. Geen antwoord. 'Mam?!' nog steeds geen antwoord. 'Laat maar mam! Ik doe het zelf wel!'

Zuchtend stapte ik uit mijn bed, ging naar beneden en opende de deur. 'Hey Isha, wat kom je doen?'
'Wow wat een warm welkom, zeker net uit bed?' 'misschien'
'ja dus'

'Maargoed gefeliciteerd boo!'

'Bedankt! Fiets je met me mee naar school? Dan kunnen we ook samen terug fietsen, en gelijk feesten!'

'Tuurlijk meisie!'

~~~~~op school~~~~~

We zette de fietsen weg en ik zie Kevin al gelijk naar mij toe lopen. 'Hey baby,'

'Kevin laat me met rust! Ik ben niet je baby, en dat zal ik ook nooit worden!' toen ging de bel, again "saved by the bel"

~~in de klas~~

'Jongens en meiden vandaag krijgen jullie nieuwe plaatsen dit keer 2 tafels bij elkaar.'

Ik hoop dat ik naast Isha mag zitten!

'Oké, Amy en Roxanne, Kevin van Son en Sander, Gabriël en Stef, Anthony en Jelle, Isha en Luke, Mandy en Kevin Hardenbol.' shit

Isha'sP.O.V.

Waarom moet ik nou met Luke?! Hij is mijn ex. We hadden een slechte verleden vroeger. 'Ik wil niet naast Luke" fluister ik naar Mandy. Spijtig haalt ze haar schouders op.

Ik pak mijn spullen en ga naast Luke zitten. 'hoi' Voor het eerst nadat het uit is heeft hij wat tegen me gezegd. Ik heb nooit met hem durven te praten.

'hoi' Ik pakte mijn tekenschrift en begon er allemaal hartjes in te tekenen. 'Dus je bent weer op mannen jacht' Ik kijk hem raar aan.

'hartjes, dat betekent dat je verliefd bent' Ik kijk naar beneden. Ben ik verliefd? Ik heb echt geen idee. Voorzichtig voel ik Luke zijn hand op die van mij.

'Waar ben je mee bezig?' fluister ik geschrokken.  'Gewoon, heb je dit niet gemist?' Ik haal mijn schouders op. Heb ik spijt dat het uit is met Luke?

Ik bedoel, kijk hem. Hij is knap. Niet knap maar knap knap. Smelt ik nou weg bij hem? Nee Isha stop! Hij was geen goede vriendje. Nou, eigenlijk wel. Het was gewoon een break out.

Wil ik hem terug? Weet ik veel. Ik denk na. Waarom was het ook alweer uit met Luke. Ohja, hij was te jaloers. Zou hij daarmee zijn gestopt???

Mandy's P.O.V.

Shit! Nee! Niet Kevin! Hij kwam met een vuile, gemene grijns naast mij zitten. 'Ik wil niet naast Luke,' zei Isha, spijtig haalde ik mijn schouders op. 'Hey schatje, aardig hé van Mvr. Liebregts om ons naast elkaar te zetten,' zei Kevin met een knipoog. 'Nee Kevin, eerlijk gezegt geniet ik hier minder van als jou!' ik keek een keer naar Isha en ik zie dat Luke haar hand vast houd. Snel pak ik mijn telefoon en stuur haar een appje.

M=Mandy

I=Isha

M: waar ben je mee bezig?!

I: hz?

M: jij en Luke handen vast!

I: ik denk dat ik weer verliefd op hem aan het worden ben

M: ish ben je soms vergeten wat hij had gedaan?

I: hz?

M: ja dus. hij stond toen jullie 3 maanden samen waren met Zoë te zoenen!

Sweet Fiftheen! With b-brave (ON HOLD)Where stories live. Discover now