R.I.P.

31 8 2
                                    

Λοιπόν στις 18-12-2017 ένας φοβερός άνθρωπος έφυγε απο την ζωή. Kim Jongjyun από τους SHINee... Άγγελε μας θα σε αγαπάμε για πάντα θα ήμαστε πάντα εδώ για εσένα και υποστηρίζουμε την απόφαση σου να φύγεις από την ζωή..Ξέρουμε ότι περνούσες δύσκολα αρκετό καιρό αλλά ακόμα και τώρα δεν θα σταματήσουμε να σε αγαπάμε.. Ήσουν ένας άγγελος πάνω στην γη και τώρα έγινες στον ουρανό. Κοίταγα τις απλές μέρες στον ουρανό και όλα τα αστέρια ήταν ίδια από την δευτέρα και μετά ένα ξεχωρίζει εκεί πάνω. Ένα είναι πιο λαμπερό. Αυτό είσαι εσύ που λάμπεις τα βράδια. Κάπως έτσι λάμπεις και στις καρδιές μας. Θα θυμόμαστε πάντα αυτό το υπέροχο χαμόγελο και την ενέργεια σου πάνω στην σκηνή.Θα θυμόμαστε πολλά από εσένα. Ήσουν ένας φοβερός άνθρωπος. Υπάρχουν πολλά που θα ήθελα να πω αλλά δεν έχω λόγια να τα εκφράσω. Σε αγαπάμε πολύ και θα σε αγαπάμε για πάντα.Ήσουν είσαι και θα είσαι ο Bias μου. Εύχομαι εκεί που είσαι να περνάς καλλίτερα από ότι όταν ήσουν εδώ.. SHINee stay strong and Jonghyun rest in peace our angel <3

Υπάρχουν πολλά ακόμα που θα ήθελα να πω αλλά δεν υπάρχουν λόγια για να γραφούν <3 <3 ΣΑΓΑΠΑΜΕ άγγελε μας...Πάντα και για ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!

8-4-1990 ως 18-12-2017

8-4-1990 ως 18-12-2017

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Από παιχνίδι σε θάνατοWhere stories live. Discover now