Már megint TE

14 0 0
                                    

Szeptember 1. első tanítási nap

Az évnyitónk csak kilenckor kezdődött. Mivel a suli és a koli kb 2 percre van egymástól elég volt nyolckor felkelnem. Reggel a hagyományos rutinomat megcsináltam majd mentem az évnyitóra. Az ünnepség egy órás volt nagyjából ami kicsit unalmas volt egészen addig amikor megláttam Áront, aki már elég régóta a kiszemeltem. Áronról elég annyit tudni, hogy 11.-es és gyönyörű kék szemei vannak (talán ezmiatt is tetszik ennyire) amit az óceán színéhez tudnék hasonlítani.
Tudtam, hogy ide jár de reménykedtem, hogy majd elkerülhetem mivel én csak egy szürke kis egér vagyok. Jó nem ezt én is elhittem. De nem vagyok se menő se nyomi szóval valahol a középszerűekhez tartozok. Fannival sétálunk a tantermünk felé mikor megláttam, hogy Áron velünk szembe sétál. Én leblokkoltam és már csak arra eszméltem fel hogy Fanni őrülten kiabál felém: - Panni te idióta miért nem köszöntél neki vissza?
- Azt hiszem sokkot kaptam a kék   szemeitől.
A tanításnak hamar vége lett mivel csak 3 osztályfőnöki óra volt megtartva.  Mikor az utolsó órának vége lett, Fannival együtt indultunk vissza a koliba. A koli előtt összefutottunk a többiekkel. Büszkén jelenthetem ki, hogy idén én leszek a világ legboldogabb embere a dilis szobatársaimmal a 311-es szobába.

Ocean EyesKde žijí příběhy. Začni objevovat