|1x50|

4.2K 181 11
                                    

Omlouvám se za chyby..:)

Příjemné čtení..:)

Tak kde asi začnem? Od toho všeho uběhl měsíc. S Justinem se už vůbec nebavím. Ignoruju ho a taky přehlížím, prostě jako kdyby neexistoval.

Řekla jsem si, že já žádné trápení. Že zapomenu na všechno a začnu od začátku. Prostě minulost nechám minulostí. Nemůžu změnit všechno co se stalo.

Jistě, že nezapomenu na to, že jsem mohla mít už skoro roční dceru nebo syna, ale už se nedá vrátit to co se stalo.

Zvedla jsem se z pohovky a odešla jsem odnést misku do dřezu.
Vzala si skleničku a napustila si do ní čistou vodu a napila se.

Odložila jsem skleničku a přešla jsem k lince, kde jsem si vzala telefon a tam jsem měla tři nepřečtené zprávy.

Zoufalec; Můžeme si už konečně promluvit?

Zoufalec; Prosím Jess 😩

Zoufalec; Omlouvám se za všechno! Mrzí mě to!
Pokud budeš chtít mluvit. Víš kde mě najdeš.
Miluju tě a pořád budu!! 💜

Ano takové zprávy od něho dostávám každý den, skoro celý den. Já si vždy přečtu jeho nesmyslné správy a pak to jenom igbnoruji. Prostě je to zoufalec. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu.

,,Půjdeš teda dneska někam?" Zeptala se mamka, když přišla do kuchyně.

,,Měla bych. No teda pokud mě vyzvedne Alexa" Zasmála jsem se.

,,No, tak fa--" Ani to nedořekla a domem se ozval zvuk zvonku.

,,Tak myslím, že už tu je" Řekla jsem se smíchem,,Přijdu kolem devátý-desátý. Zatím pa" Zanechala jí pusu na líčko a vyběhla ven z domu.

,,Čauky" Pozdravili jsme se na stejno a objali.

,,Můžem?"

,,Yep" Přikývla jsem a společně jsme se rozešli někam do města.

Justin

Seděl jsem na posteli a čekal, až mi odepíše, ale řeknu vám. Už předem vim, že neodepíše. Prostě jak blbec čeká, že aspoň jednou napíše, ale ona ne. Chtěl jsem s ní i mluvit, ale ona mě prostě ignoruje.

Jo, taky jsem u mamky a taky tu jaksi zase bydlím. Candy si tu někoho našla a teď bydlí spolu s ním a s malou Lusy, kterou párkrát navštívím. Ano mám jí rád a prostě je to malý zlatíčko. A vlastně. Zapomněl jsem říct, že malá Lusy tu je u mě v pokoji a spí. Ano i párkrát si jí vemu k sobě. Prostě jak jsem řekl. Zbožňuju jí. Je to takový malý Smíšek.

Lehl jsem si k Lusy a zavřel na chvíli oči.

Jessie

,,Takže mi chceš říct, že se s ním chceš setkat po měsíci?" Koukala na mě Alexa. Byli jsme právě v kavárně a povídali jsme si o všem možným, až nakonec jsem nějak přešli na tému Justin a já. Ano Alexa ví všechno co se přihodilo a jak to všechno je. Prostě je to kamarádka, dokonce bych si troufla řict nejlepší kamarádka. Prostě taková, která stojí při vás ať se děje cokoliv.

,,Já.. Asi jo.. Nevim" Zoufale jsem se na ní podívala. Ano párkrát jsem uvažovala o tom, že si s ním promluvím, že si ujasníme jak je to mezi náma. Ale prostě nemám odvahu na to se mu podívat do očí, které jsem, tak moc milovala.

My True Love?✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat