Félreértések elkerülése érdekében

398 16 0
                                    

Dove Cameron-ról két mondat:

Szeretnék a sztori elején leszögezni valamit. Ebben a történetben Dove egy negatív karaktert fog alakítani, de ez nem azért van, mert a valóságban Thomassal együtt vannak.

Thomas Doherty-t még nem is ismertem, amikor Dove-al készült interjúkat néztem Youtube-n vagy instán, de egy borzasztó beképzelt lányról van szó. Számomra szánalomra méltó, hogy a munkatársai interjúi alatt forgatja a szemeit, elkezd nevetni a semmin, magára vonva a figyelmet, majd rázza a fejét és mondja, hogy nem akarja elmondani, hogy min nevet. A megalázó tekintetekről, az unott arcairól és az, ahogy a rajongóit kezeli, ne is beszéljünk.

Ezzel szemben viszont a vak is látja, hogy elképesztően gyönyörű, tehetséges az éneklésben és a színészkedésben is, de számomra mint ember abszolút csalódás, igaz, hogy nem ismerem személyesen, de ahogy az előbb is írtam, az interjúkból eleget láthatunk.

Szóval csak tisztázni szerettem volna, hogy nem Thomas miatt lesz negatív karakter, hanem mert egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy az általam kitalált főszereplővel - Sophyval - barátok legyenek.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Thomas Doherty Social Media Where stories live. Discover now