1.

4 0 0
                                    

Ahojte volám sa Lisa a mám 16 rokov. Moja BFF sa volá Jessica a je to najlepšia kamoška akú si môžte priať. Sme kamošky už od škôlky. Bola pri mne v tých najťažších chvíľach. Proste BFF

PONDELOK:
Ak ste čakali že tu zazvoní budík tak ste na omyle. Ja sa totiž budím úplne sama. Neviem ako je možné že sa budím skôr(keby to tak bolo aj v skutočnosti😄)Vyšla som z postele a zamierila k šatníku. Vybrala som si biele nohavice a károvanú košeľu. Zišla som po schodoch na prízemie a naraňajkovala som sa. Zobrala som si tašku a vyrazila som do školy. Keď som prišla pri škole má už nervózne vyčkávala Jessica. Ako ju poznám určite sa chcela so mnou podeliť o nejaké nové správy. Keď má zbadala rozbehla sa ku mne ako raketa. Oči mala červene čo značilo že plakala. Hneď na mňa vychrlila:,,Moji rodičia sa znovu pohádali. Otec zobral fľašu a hodil ju na mamu. Momentálne je v nemocnici"Potom sa znova rozplakala. Objala som ju. Pomaly sme sa vliekli do školy. Keď sme vstúpili do triedy všetci sa na nás pozreli pohľadom "čo sa stalo?,,.
Iba som pokrútila hlavou a sadla si spolu s Jessicou na miesto. Cely deň prebiehal nudne ako ostatné dni. K tomu ten blbý pocit že Jessice nemôžem nijako pomôcť. Po škole som ju pozvala k nám ale povedala že musí ísť za mamou. Keď som prišla domov na chladničke som našla odkaz že rodičia budú dlhšie v práci a Jeremy(môj brat) je u kamoša do večera. Super mám dom pre seba. Vybrala som si jedlo z chladničky a sadla si za stôl. Zapla som si telku a začala jesť.

Friends ForeverDonde viven las historias. Descúbrelo ahora