Amikor minden egészen tökéletes volt

101 11 8
                                    

Teltek a napok, a hetek, Reina hasa pedig egyre gömbölyödött. Már december volt, amikor az ötödik hónapba lépett. Cody rendületlenül próbálkozott, de a lány csak a barátságig merészkedett, a jég nehezen olvadt. A lakók visszarázódtak a mindennapokba, az új lakó beilleszkedett a társaságba. Mind utolsó évüket taposták a főiskolán illetve egyetemen. Rengeteget tanultak, éjjel is.
Két hét volt hátra karácsonyig, amikor Reina, Tara és Sil boldogan léptek be a lakásba. Ahogy néhány hete mindig, Gil bácsi most is ott ült a konyhaasztalnál, keresztrejtvényt fejtett, és a Cloe által sütött mézeskalácsot majszolta. A többiek mind a nappaliban ültek és körmöltek. Egyesek a házifeladatokat, mások a diplomamunkájukat. Audrey ölében laptop feküdt, a piszkozata előtte, és már a végleges dolgozatot írta.
-Sziasztok! Találjátok ki hol voltunk!-mondta vidám arccal Tara.
-Öhm...Lent a teázóban?
Na, igen. A teázó. Amikor az albérletbe költöztek, Reina kibérelte a lenti üzlethelységet, és teázót nyitott. Tara, Sil, Ben és Rob is ott dolgoztak. Will, Audrey és Cloe a mellette lévő tetoválószalonban kaptak állást, Jackson az apja cégénél dolgozott. Codyról kiderült, hogy egy kis könyvesboltban eladó nem messze a főiskolájától.
-Nem! Annál sokkal klasszabb!-Reina itt sötét pillantást vetett barátnőjére. A szemében semmi nem volt "klasszabb" a teázónál.
-Nőgyógyásznál.-mondta Sil izgatottan.
-Na, asszem megyek a szobámba...-sóhajtotta Ben, a többi fiú pedig követte a példáját.
-Nem! Ez most nem olyan! Kiderült a neme...-mondta sugárzó arccal Reina.
-Miii? Kislány vagy kisfiú?-ugrott fel Jackson. Sil nagy levegőt vett, a fiú szemébe nézett, és kinyögte:
-Fiú.-Jack felkapta és megpörgette a lányt a levegőben. Amint letette, elrohant a szobájukba, majd ujjongva telefonnal a fülén mászkált fel-alá a lakásban.
-De nem szülök neked focicsapatot!-kiáltott utána Sil, mikor eltűnt a fiú a mosdó ajtaja mögött. Igen, pontosan Reina terhessége után másfél héttel derült ki, hogy Silvia is várandós.
-És a...miénk?-kérdezte lassan Cody. Reina hetek óta azon fáradozott, hogy eltérítse attól a hitétől a fiút, hogy a gyerekük közös. Ám mostanra belefáradt, és egyszerűen csak a szája elé emelte az ujját.
-Az titok.-nyelvet nyújtott Codyra, aztán elnyelte a szobája.

***

-Alkalmazottat kell keresnem.-jelentette be Reina a vacsoránál.-Hamarosan Sil és én is kiesünk, meg amúgy sem bírtuk...
-Van egy csoporttársam, aki pont állást keres. Beszélhetek vele.-vetette fel Jackson.
-Igen, és emlékszel Chrissyre? Tegnap beszéltem vele, és kirúgták a kávézóból ahol dolgozott. Felszolgáló volt, úgyhogy van tapasztalata is.-ajánlotta Cody.
Reina máris kikereste az említett lány számát-akivel időközben egész jól összeismerkedtek-majd írt neki egy SMS-t, hogy szívesen alkalmazná.
-Oké, köszi. Holnap felveszem a kapcsolatot a másik lánnyal is...
-Ó, Gabriel fiú.-mondta szórakozottan Jack.-Kissé csajos...De fiú.
-Mind egy helyen dolgoznak...egyszerűen hihetetlen. Mondanám, hogy segítek, de öreg is vagyok, meg kedvem sincs hozzá.-legyintett Gil bácsi. Mostanában túl sokat volt a fiatalok lakásán. Még vacsorára is maradt.
-Hjaj...leszedem az asztalt.-sóhajtott Cloe.
-Segítek-ajánlkozott Ben. Mostanában elég sokat segített a lánynak.

***

Már elmúlt éjfél, de Tara még mindig az ablakpárkányon ült és a gyér holdfényben olvasott.
-Mit olvasol?-hangzott egy rekedtes hang közvetlenül a lány mellől.
-Úristen!-Tara összerezzent, és reflexből meglegyintette Robot.-Robert! Ne ijesztgess!-mellkasára szorította a kezét, mert a szíve erősebben kezdett verni. Ez viszont csak félig volt a hirtelenségnek köszönhető.
-Nem kéne már aludnod?-bár a fiú nem dohányzott, mégis egy negyvenes láncdohányoshoz volt hasonló a hangszíne.
-És neked? Mit csinálsz alvás helyett?
-Ó, lennének ötleteim, amiket alvás helyett csinálhatnánk. Az ágyban. Ketten. Csak kicsit sokan vannak a lakásban.-Rob pimaszul elvigyorodott, Tara pedig karon csapta. Ezúttal erősebben.-Aú! Morog a cica, de vajon harap is?-röhögött a fiú. Tara egyre dühösebb lett, de jól is estek neki a szavak. Már egy ideje sejtette, hogy érdekli a fiút, de nem akarta elhinni. Hiszen már olyan régóta szereti! Még hatodikban kezdődött, és azóta egy pillanatra sem inogtak meg az érzelmei. Ugyanabba a gimnáziumba jártak, és most lakótársak. Az élet újra és újra egymáshoz sodorta őket.
-Olyan hülye vagy!-puffogott tovább a lány. Rob csak lelökte a lábait, hogy elférjen, és fel is pattant a lány mellé a párkányra. Elvette a kezéből a könyvet, az egyik láda tetejére helyezte, majd összefűzte ujjaikat. Tara gyomra megremegett, pillangók hada árasztotta el, és kellemes bizsergés futott végig rajta. A fiú nagyujjával cirógatni kezdte Tara kézfejét, apró köröket rajzolt rá. Mindketten a kezekre meredtek. Mintha így teremtették volna őket, annyira egymásba illettek. Kéz a kézben. Így üldógéltek néhány percig csendesen, végül Rob szólalt meg.
-Tara...-kezdte halkan.-Az osztálytalálkozón rájöttem valamire, amire évekkel ezelőtt rá kellett volna jönnöm.-a lány magában elmosolyodott. Csak remélni merte mi következik.
-Mire?-kérdezte alig hallhatóan. A fiú közel hajolt hozzá, milliméterek választották el őket.
-Hogy szeretlek.-Tara érezte Rob leheletét a száján. A szó hallatán liftezni kezdett a gyomra, és mikor a fiú ajkait az övére tapasztotta, minden apró szőröcske égnek állt a nyakán. Egyszerre rázta a hideg és töltötte el melegség. Résnyire nyitotta a száját, és a két fiatal hosszú csókcsatába kezdett. Végül Tara húzódott el.
-Rob. Tudom, hogy tudod, de...Szeretlek.-mosolyodott el. A fiú pedig lecsókolta a mosolyát, és valószínűleg a bugyit is lecsókolja róla, ha nem szakítja meg az idilli pillanatot egy mennydörgés. Tara ugrott egyet ültében.
A fiú átkarolta a vállát, magához húzta. A lány a mellkasára hajtotta a fejét, és elmosolyodott, miközben odakint az esőcseppek egyre gyorsabb tempóban kopogtak az ablakon.
Lehet valami ennél tökéletesebb?

Sziasztok! Ez most egy kicsit ilyen cukibb rész lett...Mert kell ilyen is😅 Plusz szeretnék fogllakozni kicsit a többi mellékszállal is, merthát kell az😂 Nem tudom, lesz-e még a héten rész, igyekszem. Puszilok mindenkit😘

Kéz a kézben~BefejezettOn viuen les histories. Descobreix ara