Disco plná úchylnosti

2.8K 85 21
                                    

Jo...už ten název je super že? :D





K: Tak....jdeme?

E: Jasně že jo!

Řekla jsem a vyšli jsme. Všichni kluci se z nás mohli uslintat.

Lu: To mi tu takhle budeš pobíhat?

E: Ale prosimtě.....já miluju jen tebe.....dnes mám pro tebe překvapení.

A usmála jsem se na něj.

Lu: A jaký?

Řekl s úsměvem a blížil se mě políbit.

E: Nech se překvapit.

A políbila jsem ho. <Snad nás Radim neviděl....>

Lu: A co Radim?

E: Seru na něj. Ty jsi důležitější.

Řekla jsm a utíkala za holkami. Tahle párty měla být nejlepší....probudila se ve mě ta Bad girl.....a polovina děvky :D . Trsali jsme, kroutili zadky(:D= Hrabe mi)  a zpívali....teda...jestli se tomu dá říct zpěv :D Kluci nám ze zadu pořád sahali na zadky a my jemi na schvál kroutili. Byla to děsná prdel, když kluci z nás byli nadržený.....nebo když jsme udělali malý polibek. Lukas to sice viděl, ale jemu to nevadilo, protože stějně nejvíc jsem se věnovala jemu.....až do té chvíle, než tam přišel Radim.

E: Kurva....

Lu: Běž za ním.....šup!

Tancovala jsem takové ty úchylné tanečky (kdo zná začátek Hříšného tance, tak snad ví :D) Přitom jsem ho líbala atd.  A ten sexy debil mi pak rozepl ten crop-top a hodil ho doprostřed davu.

E: Děláš si prdel!!!!

Rychle jsem se zakryla a sedla si na zem, aby mě nikdo neviděl. Samozřejmě ja to viděli kluci, chtěli mě za každou cenu vidět. Takže si to snad holky dokážete představit. Tahali mě za ruce, snažili se mě zvednout atd.

E: Tohle sis fakt posral!

Lu: Em....tohle je tvoje že?

Přinesl mi ten crop-top a podíval se vražedně na Radima. On mu obličej oplatil a já si ho šla ven oblénout. Když jsem se vrátila, nechtěla jsem se na Radima ani podívat. Měla jsem chuť ho kopnout do koulí nebo mu dát facku!

E: Lukasi?

Lu: Ano?

E: Jdeš teda?

Lu: Kam?

E: Na překvápko...

dala jsem mu pusu na tvář a šla k dveřím. U těch jsem se zastavila a podívala se na něho. On tam stál a koukal na mě. Pak jsem šla ven a směřovala k mojí chatce. On šel za mnou. Když už jsme tam bily, zamla jsem za ním. On se posadil na postel a já pomalu šla za ním a shodila ho na postel. Hned jsem si na něj lehla a začala ho líbat. Koukal se na mě dost udiveně, ale spolupracoval. Začala jsem mu sundavat tričko a on mě rozepl ten crop-top. Začal mě líbat na bradavkách. Cítila jsem se jak v ráji. Začala jsem mu rozepínat kalhoty a přitom potichu vzdychala....

Lu: Tohle je to překvápko....

E: Co jiného by si chtěl....

Lu: Jen tebe <3


Bad girl a táborWhere stories live. Discover now