.kapitel 2

74 3 0
                                    

kp 2

Amanda satt på en sten ute i skogen. "jag är så nervös. första dagen i en helt ny skola." sa hon till Anton. han log och sa "det kommer gå bra!". jag vill ha en riktig vän tänkte Amanda. Någon som inte är Anton. Anton är snäll och så men han är ju egentligen en spade. "Alla kommer tycka jag är konstig" sa hon tyst för sig själv. hon tog spaden och la den i väskan. "jag ska skaffa vänner" sa hon och sprang mot skolan.

när Amanda kom fram så var kl redan 9 och dom skulle precis börja. hon tog upp spaden. "okej de e nu det gäller" sa hon lite tyst till Anton och gick in.

väl inne i skolan tappade Amanda bort sig totalt. hon visste inte vart hennes klassrum var. hon tittade runt sig. det var en stor skola. hon såg barn i hennes ålder och följde efter dom. hon kännde hur någon knackade henne på tygen. Amanda vände sig om hastigt och där stod en man. "Amanda? " frågade han. hon tinade ner i golvet och sa försiktigt ja. "följ efter mig" sa manen med ett leende. Amanda följde efter manen tills dom kom till ett klassrum. "här är dit klassrum" sa manen. Amanda tittade på manen och sedan pp handtaget. hon öppnade dörren och där satt en hel klass och alla stirrade på Amanda. hon gick sakta in. "Hej Amanda, kul att du ska börja här hos oss!" sa en lärare och lede henne till en ledig bänk. hon sate sig ner och kollade runt i rummet. jag kommer nog trivas här tänkte Amanda.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 15, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Anton är s-spadenWhere stories live. Discover now