Ceva de mentionat. Un indiciu?

337 24 0
                                    

Este dimineață. Soarele abia se zărește printre nori.
-Astăzi cu siguranță va ploua!
-Sa speram sa nu, altfel nu vom putea ieși din casă și nu vom mai putea să căutăm haita vârcolacilor!
-Nu te contrazic Alexis, dar nu noi hotărâm daca va ploua sau nu!
-Păcat!
*Am uitat sa menționez că ne-am împăcat? Cu siguranță! Mda... Tot căutând indicii despre cei care l-au omorât pe Edwin, eu și Raphael ne-am apropiat mai tare, relația dintre noi nu mai este ca la început dar în fiecare zi mai adăugăm o ,, cărămidă,, in relația noastră ca să o putem întări din ce in ce mai bine.
Decizia este a mea încă, adică am trecut peste faptul că m-a înșelat cu Mya, dar nu pot trece peste faptul că a putut să facă așa ceva, cu siguranță la un moment dat o sa uit asta și o sa pot iubi ca la început *
-Ce au spus Kay și Raisa, Alexis? Vin și ei?
-Da, mai întâi vor sa mergem la Zonia o vrăjitoare din apropiere, care era foarte buna prietena cu mama șefului haitei.
-Ok. Sa speram că știe ceva despre ei.
-Nu înțeleg ceva... după ce căutăm fara să găsim, se întâmplă să găsim fara să căutăm ,cred că ar trebui sa alegem cele mai ușoare căi și să nu ne m-ai complicăm atât. Nu mai suport gândul că ,copilul nostru e mort iar ăia sunt liberi și își trăiesc viața.
-O să ii găsim ,iar atunci vor plati scump pentru ce au făcut. Îți promit că nu vor scăpa.
*Fiecare avem un demon înăuntru, la noi cu fiecare zi care trece știind că vârcolacii sunt în viață, acel demon crește. Nevoia de sânge devine mai puternică, răul din noi vrea sa iasă, iar îngerul nostru rămâne fără aripi și fără glas in fata demonului din interior. Dar speranța moare ultima, mă bucur că Raphael este aici mereu ca să îmi amintească asta de fiecare dată când simt că vampirul din mine devine o bestie... Orice război este mai bun in doi.*
-Mă duc sa vad ce fac Kay și Raisa!
-Ok. Atunci Raphael mă sărută pe frunte după care ieși pe ușă.

____________...............___________.....
Foarte scurt știu !! Dar cum ziceam nu mai am timp din cauza scolii, nu știu dacă v-am zis dar eu am antrenamente la Badminton de luni până miercuri 3 ore pe zi ,iar asta îmi ocupă și ea mult timp, sper sa mă înțelegeți. Eu sper că va bucurat intenția mea de a incepe capitolul II.
În curând voi schimba și coperta! Voi veni și cu o surpriza, pentru indicii aștept mesaje ! Vă pwp! 

Vampirul Meu- Necesită corectareWhere stories live. Discover now