Deel 7

1K 18 20
                                    

Het is vandaag al weer zondag... Een saaie dag en een prinses zoals ik kan NERGENS NAARTOE!! Ik wil wel wat doen maar ik heb geen idee wat... Ik denk dat ik Chloe of Zoë ga bellen.

Ik had ze net gebeld maar Zoë is op vakantie en Chloe moest helpen met voorbereidingen van de verjaardag van haar moeder. Het is niet eerlijk ik ben misschien wel een prinses maar ik mag toch ook wel een BEETJE plezier hebben.

Brandon heeft me gebeld hij vroeg of we samen even naar de bioscoop konden! Ik zei NATUURLIJK JA! En we gingen naar de bios. De nieuwste film "IT" (ik vind de film geweldig) was uit en we waren lekker aan het griezelen.

Het was echt een hele eng film en ik snap niet waarom ik het ging kijken maarja met Brandon erbij!!!
We hadden popcorn gekocht enzo verder was het heel leuk.

-Volgende dag-

Indy:

Ik was samen aan het lunchen en opeens komt Nikki naar ons toe lopen. Ik bedoel.. Vroeger had ik het natuurlijk goed gevonden maar nu is ze nogal vervelend, tuttig, opschepper etc. Maar misschien is het rumoer niet waar en is ze nog steeds de goede oude Nikki?

Pascalle:

Ik zit jammer genoeg weer alleen, ik zit alleen, samen met mijn vriendin Naomi. Er zitten drie Naomi's op onze school maar zij. Deze Naomi is de beste! Samen zitten we gewoon iets te doen op onze telefoon want ja what else to do right? Weer gewoon een saaie normale pauze. Todat "Princess Bee" de hal in loop. Vol tranen? OM MIJN HEMEL ik kan het bijna niet helpen om te lachen. Maar ik hou mezelf in want met de prinses valt niet te spotten.

Naomi Jackson ( naomiturnen ):

Samen met Pascalle zit ik in de hal van de school. O man! Zeg ik sercastisch, "Wat er ik heb echt zooo veel medelijden". Ik lach en loop weg. "Even mijn pakje weggooien", roep ik naar Pascalle.

Pascalle:

Ik blijf zitten, Naomi is ondertussen haar pakje aan het weggooien als Nikki langs mij heen komt lopen. Ze zegt wat dingen die mij niks boeien en dan loopt ik naar Naomi toe. "Noom," zeg ik tegen haar, "Nikki is echt veranderd, ik bedoel ze was niet het meest aardige meisje ooit maar nu...". Ik zucht en zie Brandon. Ik snap niet wat iedereen in hem ziet maar ja... iedereen heeft zijn eigen smaak denk ik?

Naomi J:

Pascalle komt naar mij toe lopen. "Noom," zegt ze, "Nikki is echt veranderd, ik bedoel ze was niet het meest aardige meisje ooit maar nu...". Ze heeft gelijk ookal is haar gedrag niet erg veel veranderd. Altijd slijmend achter Brandon aanlopen en zo van "Waarom vinden mensen mij leuk ik ben zooooo lelijk". En "Ik ben echt veel stoerder dan Mackenzie". Tuuurlijk...

Het dagboek van een MutsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu