ROLLER COASTER

48 5 1
                                    

“Beni sattınız!” Jake ve Bella beni ikna etmek için şekilden şekle giriyorlardı.

“Çok özür dileriz! Ama söylediğim gibi, bugün Roller Coaster’ın açılış günü. O yüzden herkes buraya geliyor. Bizim bile koltuk bulmamız şans.” Bella vagonları gösteriyordu.

“Sizin yüzünüzden…” Gözlerim ikisi arasında gidiyordu. “Sizin cıvık aşkınız yüzünden ben tanımadık bir herifin yanına oturucam!” dedim ve onların önündeki adamı gösterdim. “Şu şişkoya bakın! Oturacak yer kalmamış!” Adamın elinde McDonald's dan aldığı soğan halkaları vardı. Bella bir ara yüzünü buruşturdu. Jake’de kafasını salladı. O sırada kolu dövmeden gözükmeyen, siyah saçlı, şişko bir adam geldi.

“Gençler, daha fazla bekleyemem. Biraz çabuk. Birazdan hareket edecek.” dediğinde gözlerimi devirdim. O sırada Bella yutkundu. Hemen beni kolumdan tuttu ve çekiştirmeye başladı.

“Nereye gidiyoruz?” diye bağırsam da beni başka birisinin vagonuna itti. Çocuk bize şaşkın bakışlarla baktı.

“Hey! Neler oluyor?” O sırada Bella benim kemerlerimi bağlamaya çalışıyordu. Çocuğa yapmacıktan 32 diş sırıtarak baktı. Hemen bize ait olan fişi gösterdi.

“Arkadaşımın vagonu.” Çocuk çatık kaşlarla fişe bakmaya çalışsa da Bella fişi hemen çekti. Bella bize gülümseyerek, aceleyle gitse de çocuk hala arkasından bağırıyordu.

“Hey bir yanlış anlaşımla olması lazım! Burası sevgilimin vagonu!” İkimizde omuzumuzun üstünden Bella’ya baksak da o çoktan vagonuna binmişti. Birden vagonların hareket etme sesi duyuldu. Elinde güneş gözlüğünü tutan şaşkınca bize bakan bir kız geldi.

“Zayn? Neler oluyor?” diye çığırındı. Çocuk daha açıklama yapamadan vagonlar hareket etmeye başlamıştı. Biz harekete geçmişken kız bir kere daha sinirle bağırdı.

“Zayn!” Ama maalesef vagonlar tepeye doğru yavaşça tırmanırken, çocuk çatık kaşlarla bana bakıyordu. Ben ise bakışlarımı dizlerime odaklamıştım. Yanaklarım kızarmıştı.

“Burası sevgilimin vagonuydu.” dediğinde ona bakmak için kendimi mahcup hissettim. Ona baktığımda çatık kaşlarla beni süzüyordu.

“Özür dilerim…” diye fısıldadım. Tam hararetle ağzını açmıştı ki, ikimizde adrenalin dalgasıyla önümüze döndük ve çığlık attık. İnişe geçmiştik ha? 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 28, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ROLLER COASTERWhere stories live. Discover now