Satanista?

369 40 5
                                    

Do třídy přišla nová holka. Jsem typ člověka, který když je potřeba, pomůže. Nu, nikdo se s ní nebavil. Tak jsem si k ní o přestávku sedla.

,,Ahoj, jak se jmenuješ?" Usmála jsem se. První důkaz, že nekoušu. Pokud ovšem neřeknete to v minulé kapitole. ,,Jessica. Ale klidně mi říkej Jess." Usmála se nazpět. ,,Dobře, já si teď musím odskočit, hned budu zpět a můžem pokecat, ok?" Kývla hlavou a já jsem odešla.

Hned, jak jsem se otočila, se k ní nahrnuly ostatní holky ze třídy a začaly jí cpát do hlavy nesmysly. ,,Hele, s ní se nebav, ona je divná." ,,Je to satanistka." ,,Ona poslouchá metal!" ,,Vyznává satana." ,,Provozuje černou magii." ,,Všude kreslí pentagramy." A spousty dalších keců.

Když jsem se vrátila, Jessica právě seděla v hloučku ostatních holek. Dělaly jí řasy. Bože.

Příští přestávku jsem za ní chtěla zase jít, jenže mi do očí řekla: ,,Se satanistkama, jako jsi ty, se nebavim. Ještě bys mě zaklela a posedl by mě ďábel." Od tý doby jsem zase jen já, můj mobil, sluchátka a metal. Ten mě nezklame nikdy.

                                               --------------------


Tak je tu další část tohohle šílenství. V téhle kapitolce si rozebereme problém, který dokáže pochopit jen metalista, bývalý metalista a ten, co čte tuhle knížku a má mozek.

Lidi. Proboha. To, že člověk poslouchá metal, chodí v černém a sem tam si někam nakreslí pentagram, ještě neznamená, že je to satanista. Pár lidí mi to už taky řeklo...Tak jsem jim to vysvětlila. Kdyby se vám to taky někdy stalo, nasměrujte je na tenhle příběh. Třeba taky pochopí, že ten podle nich ,,satanista" je celkem fajn člověk a necpe vám metal všude.

Dík za pochopení nebo alespoň snahu. Zatím packo

Vaše afflicted03

Život metalist(k)yWhere stories live. Discover now