Kurs

121 38 17
                                    

Baran hala Güven
Dağındaydı.Ceren için de Baran için de cok zordu ama her şeye rağmen mutlu mutlu devam etmeye çalışıyorlardı.

Sanki bunlar azmış gibi Ceren'inde kurs işi çıkmıştı.
Aslında kursa gitmesi çok güzel bir şeydi.Ceren çok istiyordu kursu ,Baran'ında çok hoşuna gidiyordu.

O zaman sorun nerdeydi?

Sorun

Ayrılmaktaydı....

Cerenin gideceği kursta telefon yasaktı konuşamayacaklardı ve bu tam 5 gün boyunca idi.Buna cok üzülüyorlardı ama yinede mutlu olmaya çalışıyorlardı çünkü iki buçuk yıldan beri beraberlerdi bu ilk uzak kalmaları olacaktı..

Veeee...

Gün geldiii çattı.

Baran o gün hiç bir iş yapmadı sadece Ceren ile görüntülü konuşacaktı ceren saat 13:00 da gidecekti tam görüntülü konuşmaya başladılar bi ara şebeke gitti sonra hemen geldi.

Ceren:

-Neoldu? dedi

Baran:

-Şebeke gitti askim.dedi

Tekrar konuşmaya başladılar ve yine şebeke gitti saat 15:35 e kadar gelmedi. Baran kafayı yemişti deli gibi dolaşıyor şebeke çektirmeye çalışıyordu ama o gün bir çatışmadan dolayı hakkarinin hiç biryerinde şebek çekmiyordu baran ağlama derecesine gelmiş çıldırıyordu ve cerende farklı değildi hep aklı barandaydı neoldu acaba görcemi gitti biseymi oldu diye çok korkuyordu ve şebeke geldi saat 15:35 de baran hemen cereni aradi telefonu caliyordu baran telin çaldığına çok sevinmişti hepte dua ediyordu Allah im birşey çıksın tekrar ewe gelsin diyordu ve dediği oldu yeren kursa yerleşti form doldurdu tekrar eve geldi alerjisinden dolayı ilaç almak için.

Ceren teli açtı aşkım nerdesin ya kafayı yedim bisey oldu diye morelim hep bozuktu otobüste felan hep seni düşündüm cok üzüldüm

Baran

Aşkım şebeke gitti bende kafayı yedim ağladım her dağa çıktım ama şebeke gitmişti bitanem dedi ve ceren o güzel haberi verdi.

Ceren

Bitanem yarın doktora gidicem o yüzden bugün tekrar eve gidicem yarın gelicem kursa dedi ve ikiside cok mutluydu o an.

Telefonu kapattılar ceren eve geldi o üzüntüyü attılar üstlerinden yarın o saate kadar sürekli konuştular yarın oldu ceren doktora gitti hala konuşuyorlar sonra ceren doktor felan derken cok yoruldu uykusuz kaldı baran hiç kıyamıyordu cerene birtanem benim diye nazlıyordu cereni sürekli.

Ceren doktordan sonra eve gelip yemek yiyip tekrar kursa gideceklerdi ve geldiler eve yemeğini yediler sonra otobüse binip kursun yoluna düştüler.

Ceren hemen aradı barani son dakikalarıydı konuşuyorlardı ikisi içinde çok zordu.

Baran

Bitanem ben seni nasıl göndericem ya ben sensiz nasıl yapicam ya diyordu.

Ceren

Bende senden ayrılamıyorum ama bizim için birtanem diyordu

Baranın git gide sesi değişiyor moreli bozuluyordu ama fark ettirmemeye çalışıyordu çünkü cereni üzgün göndermek istemiyordu kursa tabi ceren baranın sesinden anlıyordu askimmmmm yapma şöyle hemen değişti sesin heeee dedi baran gülümsedi seni çok seviyorum hayatımın kadını dedi cerende bende seni cok çok seviyorum hayatımın erkeğiii dedi.

Kursun kapısının önüne geldiler baran geldik askim dedi ve vedalasmaya geldi sıra.

Ceren

Seni çok seviyorum erkeğim kendine iyi bak beni düşünme teröristlere dikkat et hepsini öldür onların bize iyi bak hasta olma kendine dikkat et Allah a emanet ol görüşürüz herşeyim benim bekle beni .

Baran

Bitanem çok iyi bak kendine orda beni düşünme derslerini hemen bitir ki bi an önce kavuşalım seni cok seviyorum herseyim Allah a emanet ol görüşürüz hayatımın kadını bütün kalbimle seni bekliyorum hemen gel herseyim.

Diye vedalaştılar ikisi içinde çok zor kapattılar . Ama ikiside çok iyi biliyorki birbirlerini deli gibi seviyorlar, deli gibi aşıklar

  Baran askerliğinin bitmesini bekliyordu.Sonra Ceren'in kursu bitecek kavuşacaklar birbirlerine ve bir daha bir ömür hiç ayrılmadan mutlu huzurlu güzel bi yuvaları olucaktı.....

Hedefler bu yöndeydi ama bu ayrılık onlara nasıl gelicekti...Özleyip daha mı çok bağlanıcaklardı yoksa birbirlerinden giderek soğuyacaklar mıydı ??

Özleyip daha mı çok bağlanıcaklardı yoksa birbirlerinden giderek soğuyacaklar mıydı ??

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 10, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SEN BENİMSİNWhere stories live. Discover now