evin önüne geldiğinde sessiz olmaya çalışarak kapıyı açtı ve içeri girdi dikkatli bir şekilde kapıyı kapattı. bi süre bekledim tam geri dönecektim ki lambanın yandığını gördüm camı acıktı ve o soyunmaya başladı. "siktir" diye tısladım vücudu gerçekten çok güzeldi kendimden geçmiş bir şekilde onu izlerken telefonumun çaldığını fark ettim arayana baktığımda zack olduğunu gördüm onları tamamen unutmuştum zaman kaybetmeden telefonu açtım. "hey adamım nerdesin bütün eğlenceyi kaçırdın" dedi ufak bi kahkaha attıktan sonra "emin ol daha güzel bi eğlence buldum neyse nerdesiniz mekanda mı ?" dedim "evet acele et seni bekliyoruz işimiz bitmedi adamım" "biliyorum zack 10 dakikaya ordayım" ve bişey demesine izin vermeden telefonu yüzüne kapattım. Tessa nın ağzından
sonunda eve gelebilmiştim gerçekten fazla aksiyonlu bi gece olmuştu. bu şeyleri evde kullanmayı pek sevmiyordum ama bu gecelik mecburdum hazırlayıp ihtiyacımı giderdikten sonra yorulmuş bedenimi yatağa bıraktım ve gözlerimi kapattım.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
gecenin aksine sakin bir sabaha uyanmıştım. okul olmadığı için fazlasıyla şanslıydım bu gün bütün gün bağımlısı olduğum dizi olan teen wolfu izleyemeye başladım. dizi ile bağımı bozan telefonumun sesi oldu alex arıyordu. "tatlım evde çok sıkıldım size gelebilir miyim ?" "tabi ki acele et diziyi kaçırmak istemsin" "hemen yola çıkıyorum"dedi ve telefonu kapattı.
alex'in ağından
yarım saat sonra tessa'nın evinin önüne gelebilmiştim. kapıya doğru ilerlerken birinin beni kolumdan tuttuğunu fark ettim arkamı döndüğümde ultra yakışıklı esmer ve yeşil gözlü birinin bana baktığını gördüm "fazla uzatmayacağım tessa'nın arkadaşı olduğunu biliyorum ve bana onun telefon numarasını vermeni istiyorum" dedi vay canına ne kadar hızlı konuşmuştu neyse konumuz bu değildi o fazla yakışıklıydı ve tessa uzun zamandır yalnızdı itiraz etmeden numarasını verdim tessa muhtemelen bana kılacaktı ama umrumda değildi. arkamı dönüp kapıya doğru ilerleyip kapıyı çaldım tessa kapıyı açıp sıkıca sarıldı "tess nefes alamıyorum" "ah pardon içeri geç hadi" dediğini yapıp içeri geçtim
●●●●●●●●●●●●●
diziyi izlemiştik "gitsem iyi olacak"dedi bende "otur işte ya canım sıkılıyor" dedim çünkü öyledi "kalamam ben senin gibi evde götümü büyütmüyorum tess meşgul bi insanım" diyip güldü. "ben göt büyütmüyorum kapat o çeneni" beni takmayıp "ben kaçtım bebek" diyip kapıya ilerledi tabi benden arkasından ona sıkıca sarılıp yolculadıktan sonra gözlerim onun gözlerini buldu keskin gözleriyle beni izliyordu ne zaman tuttuğumu bilmediğim nefesimi bıraktım ve o bana doğru gelmeye başladı evet o nefesimi kesen insan jackti neden hâlâ peşimi bırakmamıştı ben bunları düşünürken o bana yaklaşmaya devam ediyordu.
YOU ARE READING
DEPENDENT
ActionUyuşturucu bağımlısı bir kız. kötü ve tehlikeli bir çocuk. ikiside yalnızlıklarıyla mutluydular ama kader onları bikere bir araya getirmişti birbirlerini tanımaktan başka çareleri yoktu.
