Capitolul 1

42 1 0
                                    

Mă numesc Rose Weasley şi sunt fiica lui Ron și a lui   Hermione Weasley . Am un frate pe care îl cheamă Hugo şi trei verişori numiţi Lily, Albus şi James  . Harry Potter este unchiul meu.
  M-am decis să scriu în această carte pentru că vreau să am amintiri când voi fi mare.
Am 10 ani şi în curând voi merge la Hogwarts, la fel ca verișorii mei. Abia aştept!
Mereu mi-a plăcut să învăţ şi cred că am moştenit asta de la mama mea. De la tata am moştenit părul roşcat ( Hugo îl are brunet ).
Animalele mele preferate sunt caii și pasiunea mea este călăritul. Chiar dacă e un sport de încuiați mie îmi place la nebunie. Mama m-a dus la un curs când eram mică la 6 ani și de atunci merg in fiecare săptămâna. De când voi începe școala nu mă voi mai duce ,dar nu regret pentru ca abia aștept sa intru la Hogwarts.
Un alt lucru care îmi place foarte mult este grădinăritul. Eu și mama ne petreceam ore întregi in grădina in timp ce tata și Hugo se jucau șah vrăjitoresc.
Acasă avem o bufniță numita Wallnut care ( după părerea mea ) e cea mai rapidă bufniță din lume . O iubesc !
Un alt lucru pe care ar trebui sa îl știți despre mine este că petrec foarte mult timp cu bunicii mei : Arthur și Molly Weasley.
Deși este pentru incuiati mama și tata au decis ca mi-ar prinde bine sa merg la grădinița. Și eu cred că mi-a făcut bine. Acolo am iniltalnit-o pe prietena mea cea mai bună. O cheamă Lexi Brown. Din păcate ea este încuiat așa ca nu ne vom întâlni la Hogwarts. In plus ea nici nu știe ca exista vrăjitori și vrăjitoare.

Rose Weasly - Cartea mea Where stories live. Discover now