20/kenz

1.6K 83 0
                                    

[ kenz szemszöge ]

reggel Hunter hívására kelltem,hogy hol találkozunk majd elköszöntem tőle és elkezdtem készülődni. Felvettem egy hétköznapi ruhát,fogat mostam,egy kis sminket felraktam,majd összeszedtem a fontos dolgokat a táskámba (telefon,pénz,kulcs stb..) és elindultam a találkozó felé,bementem a Starbucksba majd huntert megpillantottam az egyik asztalnál és odamentem hozzá.

- ez a tiéd.-ölelt meg és felém nyújtott egy caramellás italt.

- köszönöm,na mesélj mi történt.-

- hát van egy lány aki eléggé tetszik nekem, csak nem merem neki elmondani mivel félek a visszautasítástól.-mesélte el én pedig bele is kezdtem utána a tanács adásba.

- mond el neki,hogy tetszik neked,mert lehet,hogy később késő lesz..ne féljél a visszautasítástól,ha azt mondja,hogy csak barátként tekint rád akkor legalább mostmár nem fogsz emiatt görcsölni,ha pedig azt mondja,hogy te is neki akkor az csak még jobb.-

- köszönöm,de,hogy mondjam el neki?-

- menj oda hozzá és kérdezd meg tőle nyugodtan és ne idegeskedj miatta,de ki ez a lány?-mosolyogtam felé.

- itt van ő is a kávézóba.-mondta és fellált majd oda sétált hozzám.

- akkor mond el neki.-néztem fel rá.

- tudod már régóta tetszel nekem,lennél a barátnőm?-meglepődtem hunter kérdésén,persze nekem is tetszik ő de azért egy kicsit meglepett.

- igen.-válaszoltam pár perc múlva.

- nem megyünk el valahova?-kérdezte,én is felálltam majd megfogtuk az italainkat és elindultunk valamerre.

- nem jössz át hozzánk?-pillantottam hunter felé.

- sajna csak 5-ig tudok átmenni.-kulcsolta össze ujjainkat. Körülbelül 10 perc múlva már ott is voltunk nálunk. hunterrel bementünk majd megállapitottuk,hogy csak ketten vagyunk. mivel nem nagyon tudtuk,hogy micsináljunk ezért nap nagy részét a vízbe töltöttük és beszélgettünk mindenről ami eszünkbe jutott. majd 5-kor hunter elköszönt és hazament,én pedig este film nézessel kötöttem le magamat. este lezuhanyoztam majd felvettem a pizsamámat és lefeküdtem aludni....

[ másnap ]

reggel valakinek a csengetésére kelltem fel. kikelltem az ágyból és felvettem a papucsom meg egy pulcsit és lesétáltam az ajtóhoz. kinyitottam majd megpillantottam huntert az ajtóban. a nyakába ugrottam és szorosan öleltem magamhoz.

- de örülök,hogy itt vagy.-pusziltam meg az arcát.

- azért ne fojts meg.-nevetett fel én pedig elengedtem,ő pedig lerakott.

- most kelltél?-

- igen,szóval bocsi az idétlen kinézetemért.-engedtem beljebb és becsuktam az ajtót.

- te mindenhogy gyönyörű vagy.-csókolt meg,örülök,hogy tegnap megmerte kérdezni,hogy leszek-e barátnője mivel nagyon kedves és sorolhatnám, én pedig igent mondtam neki. nagyon örülök,hogy megismertem mivel egy csodálatos ember.

- föld hívja kenzt.-lebegtette előttem a kezét.

- bocsi csak elbambultam, kérsz valamit?-indultam a konyha felé.

- lenne egy-két ötletem.-ölelte át a derekam és a nyakamba puszilt.

- felejtsd el!-nevetem és kibújtam a karjai közül, beraktam egy popcornt a mikróba majd kiöntöttem egy tálba és kivittem a nappaliba. bekapcsoltuk a teen wolf 6-dik évadának az utolsó részét és azt néztünk,én pedig odabújtam hunterhöz ő pedig átölelt a kezével és úgy néztünk. amikor végignéztük hunter felhívta az anyukáját és bemutatott neki engem. Az anyukája nagyon kedves és a testvérei is. hunternek megint elkellett mennie este, viszont előtte leanak bemutattam majd egy kicsit beszélgettek és hunter hazament.

×××××

ez egy ilyen rövid rész szerűség szeretett volna lenni,remélem ez is tetszik nektek :)

instagram ✧ h. rowland ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن