Pondelok

351 11 0
                                    

Hnačkujem už od včera rána, hneď jak si pomyslí čo ma dnes čaká. Ako môžem vojsť do tej školy? Čo ak sa to dozvedeli aj učitelia? Pane Bože čo ak ma vylúčia? Okey tak ma vylúčia popiči. Idem sa obuť nech to už mám za sebou.

Otváram dvere a vo dverách Tomáš.

"Čo tu do boha robíš?!"

"Prišiel som ťa zaviesť do školy. Poď nastúp si." Odprevadil ma k autu, otvoril dvere a v tichosti sme sa vydali na cestu. Tých 10 minút v jeho spoločnosti nejak prežijem.

"Ty do školy nejdeš?" Začudovala som sa. Však je druhák.

"Idem ale až na druhú hodinu. Takže idúcky beriem aj teba."  Jáj tak. Kývla som hlavou.

"Počuj Sára. Nenechaj si od nich skákať po hlave. Nech ti povedia čokolvek hľad si svojho. Ver mi, že v tej triede neni dievča alebo chalan, ktorý by neposlal nahú fotku niekomu." Stisol mi ruku a usmial sa na mňa.

"Ďakujem, Tomáš." Usmiala som sa na znak vďaky a vystúpila som z auta s odhodlaním, mať v piči.

Hneď pri bráne ma zastavil Šimon, spolužiak s B-čky.

"No čo Sárinka. Keď milo poprosím natočíš sa aj mne?" Igronický úsmev na jeho tvári nemohol chýbať.

"Och samozrejme Šimonko, len mi napíš z akého uhlu si to predstavuješ a natočím ti." S takou istou dávkou irónie som mu to vrátila.

Takto prebiehal celý deň až to potom všetkých omrzelo a pomaly sa na to zabudlo. Niekedy je fakt lepšie nebrať veci príliž vážne a ono to prehrmí celé. Nakoniec to bol aj celkom fajný dník.

Hneď ako som vyšla zo školy tak stál opretý o auto Tomáš. Prišla som k nemu po boku s dvojčatami. Poďakovala som mu, objala ho a pobozkala. A na záver presvedčila nech ide zaniesť aj dvojčatá aj keď bývajú na opačnej strane mesta. Nech má viac praxi v šoférovaní. Presne tak, myslím na všetko!

Nahé fotky │Pokec │Where stories live. Discover now