Hoofdstuk 1

906 25 10
                                    

Amy's POV

School was gedaan en ik wachtte aan het lokaal dat meneer Styles mij had aangewezen om te komen. Ik zag hem aankomen vanuit de gang en ging rechter staan. Hij opende de deur van het lokaal en liet ons binnen. Terwijl hij neerzat achter het bureau nam ik het bankje er recht tegenover hem.

Hij staarde mij aan en ik bestudeerde zijn gezicht wat beter. Zijn kaaklijn was perfect en zijn krullen waren met gel naar achteren gedaan. Ik heb nog niet vaak zo iemand mooi gezien buiten Jake dan. Maar ik moet wel toegeven dat Harry mooier was dan Jake... Wacht?! Wat zeg ik ook? Harry is mijn leerkracht.

"Zou je eens kunnen uitleggen waarom je je zo gedraagt?" Vroeg meneer Styles. Ik negeerde hem en deed alsof ik mijn nagels aan het bestuderen was. Hij fronste en leunde wat dichter naar mij toe.

"Amy, antwoord!." Zei hij boos. Ik schrok een beetje door het volume van zijn stem.

"En wat als ik niet wil?" Vroeg ik uitdagend. Zijn gezicht werd rood in woedde en hij stond op. Hij wandelde naar mijn bank en stond recht voor me. Ik stond ook op zo ik me minder geïntimideerd voelde.

"Iemand heeft een grote mond, zie ik." Zei hij terwijl hij zijn armen kruiste over zijn torso.

"Beter een grote mond dan een kleine piemel." Knipoogde ik naar hem. Hij werd rood. Heel erg rood, ik werd bijna bang dat hij misschien zou doodvallen. Je zou de kleur makkelijk met dat van een tomaat kunnen vergelijken. Het was bijna grappig.

"En hoe zou jij dat weten?"Vroeg hij als onze gezichten dichterbij kwamen. We staarden diep in elkaars ogen en voor ik het door had duwde hij zijn lippen op de mijne. Zonder na te denken kuste ik hem terug.

 Maar het duurde maar tien seconden voor ik door had wat ik juist heb gedaan.I trok terug, pakte mijn rugzak op van de grond en liep.

I liep tot ik uit school was and schopte op de parking tegen een vuilbak.

"F*ck."

------

Sorry dat het kort is! Ik heb echt geen tijd en dit is een vuller! x

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jun 28, 2014 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

The Hot Teacher - Harry Styles (dutch fanfic)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon