BRATR?

1.1K 53 1
                                    

(tento díl bude kratší, a bude celý z pohledu Harryho a jeho crew :DD)

Když skončila poslední hodina za dnešek, a to lektvary... Šel jsem do chlapeckých ložnic za Ronem... Byla tam zrovna i Hermiona.. Chtěl jsem si lehnout a odpočinout si, jenže oni mě nenechali..

,,Harry, to s tvou sestrou by jsi měl řešit, mohl by jsi poznat..." Řekla Hermiona.

,,Zbláznila jsi se? Toto nemůže být moje sestra, a jestli ano, tak s ní nechci mít nic společného.." Odpověděl jsem znechuceně..

,,Ale Harry ano je, klobouk řekl několik věcí co máte společné.." Pořád mluvila Mia.

,,Zajímalo by mě jaké třeba, ničeho jsem si nevšiml.." Řekl jsem hrubě.

,, Má černé vlasy! Musí si je barvit aby vypadala chladněji.. Má jizvu za levým uchem, aby ji schovala.. Má stejnou barvu očí jako ty.. Co chceš víc?" Zeptala se mě zase Hermiona.

,,No právě! Ale proč si barví na bílo? Aby vypadala chladněji.. Proč je ve zmijozelu? Protože ona je prostě zlá.. Ona jednou skončí jako smrtijed Mio!! A bude chodit s Malfoyem!.." Zakřičel jsem.

,,Jak toto můžeš všechno vědet?" Ozval se konečně Ron a Mia jen přikývla.

,,Byl jsem u Brumbála a koukal do věštby... Stane se to.. Bude smrtijed.. Je stejně mocná jak pán zla! Možná i mocnější....

Když tenkrát on zabil moje rodiče, Na mě Voldemort útočil, a mě udělal jizvu.. Nic jsem z toho neměl, kromě známosti po celém světě.. Ale co ona? Do ní se odrazila všechna moc Voldemorta.. A Brumbál to ví!! Proto je tady! Ona by ve svém světě za pár let vyvraždila všechny mudly... Ona umí i bezhůlkovou magii.. Jen to všechno musí trénovat.. A Bradavice jsou její útočiště na to, že jednou bude nejmocnější a nejzlejší čarodějkou na světě! A ani o tom neví.." Zakřičel jsem a skácel se k zemi.. Dal jsem si hlavu do dlaní a nebránil se slzám..

,,Hermiono, neříká se mi to snadno, ale musíme ji zničit dříve než ona zničí nás.."

SECRET GIRL.. w. Draco Malfoy [POZASTAVENO]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang