Yeniden Merhaba :D

117 9 0
                                    

Uzun bir aranın ardından yine Merhaba okuyucularım :D Oylar için teşekkür ederim :) Aradan baya bir zaman geçti farkındayım sınavlar derken yazmaya vakit bulamıyorum. Gerçekten özür dilerim. Leptopumu babam aldı :/ Bnde telefondan yazmaya çalışacağım..

İyi okumalar...

¶•¶•¶•¶•¶• Linda •¶•¶•¶•¶•¶

Yanlızlık,iyi bir tanımmıdır sizce? İnsan kendini yanlız hissettiğinde mutlu mu olmalı, yoksa bir kenara çekilip ağlamalı mı? Ben son seçeneği seçiyorum.

Güçsüzüm, hemde çok. Tutunacak ne bir dalım, nede cesaretim var.

Karanlıktayım sonsuza dek ve oradan çıkamayacağım. Çıkaracak da biri yok, yardım eden biri.

Yürüyorum, ayaklarım beni istemsizce biryere götürüyor ama beynim durmuş hiçbir şey düşünemiyorum.

Baya uzun bir süre sonra ayaklarım isteğimi duymuş ve durmuştu. Etrafta hiçbir şey yoktu sanki boşlukta yürüyorum, hertaraf simsiyah. Benim gibi...

Hiçbir şeyi olmayan, çaresiz, kurtarılmayı bekleyen biriydim hep. Hala da öyleyim. Saftım, ölmeyi hakkediyorum. Keşke ölsemde kurtulsam diyorum kendi kendime bazen. Ve ne zaman ölmeye kalksam biri görüyor yada uyarıyorlardı. Belki şuan tam fırsatıdır, ölmek için...

Kimse yok burada sesleniyorum, cevap yok bir "çıt" sesi bile gelmiyor. Ne kadar sinir bozucu. Tam birine ihtiyacınız olacağı bir anla karşılaşıyorsunuz ama bir insan bile yanınıza gelmiyor. Ne güzel değil mi?

Ayaklarım yine beni biyerlere götürmeye başlamıştı. Bense saf saf etrafıma bakıyordum. Sanki birşey varmış gibi, yer gök simsiyah burada. Acaba neredeyim?

Cehenneme mi düştüm acaba? Ama kimse yok tüm günahları ben mi işledim yoksa? Yada herkes cezasını çekip cennete gitti de en sona ben mi kaldım?

İleri baktığımda bir ışık gördüm. Hah ölmemişim işte ne güzel (!) Işık gittikçe büyüyor ve ben hastane odasında bileğime bağlı bir serumla uyanacağım...

Tamda tahmin ettiğim gibi bileğimde serum yatakta yatıyorum hastanenin bir köşesinde. Başımdada yetmezmiş gibi birsürü insan var. Biri hemşire onu biliyorum onlar her odada mutlaka olmalı zaten (!) olmasa olmazdı. Ama diğerleri kim? Zayn? Zayn Bu! Sesinden çıkardım.

Bayıldığımda beni bu odaya getirmiş olmalıydı. Saolsun. Diğerleride Niall ve Liam olmalı.

AMAN TANRIM HARRY!! Umarım ona bişi olmamıştır. Tanrım ne olur ona bişi olmasın! Tamam hep yaramaz bir kız oldum, biraz da bencildim ama ne olur bari Harry'ye yaşama gücü ver!! ( bişi bulamadımn yazıcak. s.s.s)

Gözlerimi açtığımda heryer bulanıktı. Biraz kırpıştırdıktan sonra herşeyi daha net görmeye başladım.

Z: Linda?

Herkes bana döndü ve hızlı adımlarla yanıma geldiler.

Li: İyimisin Linda?

L: İyiyim -

Li: Liam

L: İyiyim Liam saol ama asıl soru Harry iyimi?

N: Onu normal odaya aldılar.Şuan iyi fakat hala uyuyor.

L: Ahh aptalın tekiyim. Hepsi benim yüzümden old-

N: Linda

L: Neden beni bekledinizki? Ölüp geberseydim. En yakın arkadaşınızı komaya soktum. Siz bana yardım ett-

Sevmeyi Dene!!!Where stories live. Discover now