Intervija ar @Little_Star13

49 10 3
                                    

Kā tu uzzināji par Wattpad?

Par Wattpad es uzzināju no draudzenes, kura arī ir tik ļoti liela grāmatu mīle.

No cik gadu vecuma tu sāki lasīt grāmatas?

Sāku lasīt jau agrā bērnībā. Pirmās grāmatiņas bija pasaku, ko lasīju jau skolas sākumā, tam sekoja lasīšana krievu valodā, skaidri atceros, kā vecmamma mani mācīja lasīt "Sniega karalieni" krieviski.

Kura ir tava mīļākā grāmata un/vai grāmatu sērija? Kāpēc?

Man liekas, ka šis jautājums ir grūts visiem lasītājiem, jo nevar izvēlēties vienu mīļāko, es varu saukt desmitiem, bet, lai jūs nenogurdinātu, nosaukšu vienu sēriju - ""Delīrija" triloģija. Lorena Olivera. Pirmkārt ar šīm grāmatām saistās diezgan interesanti notikumi manā dzīvē, bet otrkārt, laikam, ka šī ir viena no manām mīļākajām rakstniecēm, un grāmatu valoda mani apbur... Akd, cik daudz:D

Gadās:D Vai tu esi lasījusi kādu no šīm grāmatu sērijām: "Harijs Poters", "Bada spēles", "Gredzenu pavēlnieks"? Ja esi, tad novērtē tās no 1-10:)

Esmu lasījusi "Bada spēļu" triloģiju, kopumā grāmatas varu novērtēt uz 9 ballēm, bet katrai atsevišķi dotu citu vērtējumu. Esmu lasījusi un tagad pārlasu "Harijs Poters un Filozofu akmens", tai dotu arī 9 balles.

Cik ātri tu izlasi vienu grāmatu?

Skatoties cik interesanta grāmata, arī grāmatas biezums liek par sevi manīt. Pārsvarā interesantu, aptuveni 400 lappušu biezu grāmatu izlasu 3-4 dienās, protams, ja ir laiks lasīt!

Vai tev vairāk patīk biezākas (ap 400 lpp.) vai plānākas (ap 100 lpp.) grāmatas?

Nezinu kādēļ, bet vienmēr bija aizrāvušas tās biezākās grāmatas.

Tu pērc grāmatas vai ņem tās no bibliotēkas?

Biežāk sanāk ņemt no bibliotēkas, jo pirkt grāmatas sanāk ļoti dārgi... Bet, ja patrāpās kāda akcija grāmatnīcā, es noteikti cenšos sev noskatīt kādu grāmatu un to nopirkt.

Kāda, tavuprāt, ir ideāla grāmata?

Manuprāt, ideāla grāmata ir, kad tu lasi un lappuses šķiras viena pēc otras, nekas netraucē, tu vienkārši 'apēd' grāmatu, lappusi pēc lappuses.

Grāmata vai telefons/dators?

Noteikti grāmatas! Kaut gan telefonam un datoram nav ne vainas. Bet tomēr, lasot grāmatas, es jūtos kā eiforijas stāvoklī, kad vairs apkārt sev neko neredzu un esmu iegrimusi grāmatā.

Kā tu apraksti sajūtu, kad lasi savu mīļāko grāmatu?

Pat īsti nezinu, iespējams, jau iepriekšminētā, eiforijas sajūta. Dažreiz pat spēks, protams, prieks. Liekas, ka nav tādas īpašas sajūtas...

Vai tev ir tava lasīšanas 'vietiņa'? Ja ir, tad, lūdzu, apraksti to:)

Parasti mana lasīšanas vietiņa ir gultā zem sedziņas, vai pie galda, cenšoties nebojāt redzi.

Paldies Little_Star13 par atbildēm:)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 06, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

IntervijasWhere stories live. Discover now