11

1.3K 43 2
                                    

Dolazim u hotel i idem se nasminkat i obuci. Zelim predivno izgledati. Rekli su mi decki da idemo u neki dobar klub. Ma bitno da sam sa Filipom. Idem ss brzo otusirati jer ce Coric i Filip brzo doci u sobu. Otusirala sam se i obukla full kratku crvenu haljinu. Kosu sam zavezala u rep i imam velike crne stikle.

 Kosu sam zavezala u rep i imam velike crne stikle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taman sam se sredila i decki su dosli. Kada su me vidjeli samo su zinuli.

Ja: Ajde ajde zatvorite usta. Pocet cete sliniti

Filip: Isabell, predivna si

Coric: I ja tako mislim.

Ja: Ajde presvucite se.

Ja sam sjela na stolac i pricekala da se presvuku.

Coric: Ee poslao mi Sosa poruku da nas dolje cekaju.

Ja: Oke, samo da se mladenka spremi.

Filip: Koja mladenka?

Ja: Ma evo ova tu ispred mens

Filip: Jako smijesno!

Coric: Idemo???

Ja: Ajde izlazite.

Izasli smo iz sobe i krenuli stepenicama dolje. Ja sam hodala iza Corica i Filipa. Sisli smo i odjedno svi su se okrenuli prema nama. Bas su buljili.

Coric: Noo decki znam da sam zgodan, ali tako buljite da je to strava.

Stojanovic: Daj se makni !

Sosa: Isabell tako si lijepa.

Svi su poceli govoriti da sam predivna i davali su mi komplimente.

Filip: Dobro dobro decki

Gojak: Ne brini ne budemo ju ukrali.

I tako smo krenuli prema klubu koji nam je bio pod nosom. Doslovno tri minute hodanja. Usli smo u klub. Filip i ja smo se drzali za ruke. Unutra je bilo dosta ljudi. Ah, bili su i hajdukovci. Među njima i Erceg. Valjda ce sve biti oke. Prije nego smo usli u klub upozorila sam decke da nema alkohola. Sutra trener provjerava i koji ce imati alkohola ne bude igrao sljedecih 10 utakmica. Naravno rekli su da im ne pada na pamet. Sjeli smo u jedan veliki separe svi zajedno. Ja sam sjedila Filipu na krilu, a on je ruku imao na mojoj nozi. Narucili smo si sokove. Nama je bilo dobro i bez alkohola, ali zato su se hajdukovci ubili od alkohola.

Soudani: Znate da si bas pasete vas dvoje.

Filip: Hvala brate

Ja: A hvala ti

Gojak: Dok se rodi bebac ima da se zove Amer.

Coric: Ne  nego Ante

Sosa: A zasto ne bi bio Borna?

Ja: Helouuu kakva beba??? Ma sta vam je ?

Filip: Malo brzaju.

Coric: Vi ste ubrzali. Jucer smo dosli i vec sam morao spavati kod Sose.

Svi smo se smijali tome. Cijelu vecer smo se zezali i jako dobro zabavljali.
Bilo je vec 1:00 ujutro i vrijeme je da idemo u hotel. Ipak ujutro idemo za Zagreb.

Ja: Idemo?

Decki su se slozili. Ustali smo i krenuli prema izlazu. Filip i ja smo isli prvi. Odjednom me je nesto istrgnulo iz njegove ruke. Bio je to Erceg. Povukao me je k sebi i poljubio me. Bez imalo srama ili pristojnosti. Odmah sam ga odgurnula i opalila mu samar. Filip je pobjesnio, poceli su se unosti jedan drugome u facu i naguravati. Pridruzili su se ostali hajdukovci koji su svi redom bili pijani, a nasi su smirivali situaciju. Srecom uspijeli smo smiriti se i otisli smo u svoje sobe. Ante nije htio sa nama u sobu jer se bojao da cemo se Filip i ja svađati.

Ja: Filipe oprosti, ali nije mi palo na pamet da bi me ovaj kreten poljubio.

Filip: Pa ne ljutim se ja na tebe.

Ja: Stvarno?

Filip: Da

Ja: Volim te svim svojim srcem.

Filip: Obozavam te.

Priblizio mi se i poceo me ljubiti. Haljina mi je odmah bila na podu. Izula sam stikle. Njemu sam skinula kosulju i pocela otkopcavati hlace. On je otkapcio moj grudnjak i ljubio me po cijelom tijelu. Posto smo stajali do kreveta smo otisli ljubeci se. Bio je na meni. Skinuo je bokserice i svukao mi gacice. Ubrzo smo bili jedno. Vodili smo ljubav. Disanje nam se ubrzavalo. Srce nam je jako tuklo. Nismo se prestajali ljubiti. Filip je bio sve vise uzbuđeniji i ubrzo bili smo gotovi. Legao je pored mene i zaspali smo.

Jutro je. Ustajemo se i odlazimo tusirati, zajedno.
Obukli smo se i sisli dolje sa koferima. Cujemo buku. Dolje je trener hajduka i napada nasega. Optuzio je nase igrace da su napali hajdukovce. Dere se jako. Mi svi stojimo i slusamo. E sada mi je dosta!!!

Ja: Gospodine, ne zanima me kako se zovete. Nisu napali dinamovci vase nego oni nas. Kao prvo vas igrac Erceg me je na utakmici nazvao droljom sto imam i snimljeno (nosila sam upaljeni mikrofon zbog utakmice). Sinoc u klubu su vasi hajdukovci bili pijani ko letve. Mi smo normalno sjedili i pilo SOK. Da im sada idete izmjeriti kolicinu alkohola u krvi imali bi ga jos.
Taj isti Erceg me je nasilno privukao k sebi i poljubio. Srecom imala sam decke uz sebe koji su me obranili. Vasi su doletjeli i htjeli su se tuci. Stoga vas lijepo molim da prvo svojim igracima stavite cep na usta a onda druge napadate i osuđujete. A sa tim cepom bi se i vi mogli posluziti.
Hvala

On me je gledao i odjednom je izasao kao munja kroz vrata. Trener je gledao u mene i ocekivala sam bukvicu, ako ne i otkaz, a on me zagrlio i svi su mi pljeskali.
Ukrcali smo se u bus i krenuli prema Zagrebu.

Filip Benkovic: Love storyWhere stories live. Discover now