TANITIM

572 43 38
                                    

" Çok kar vardı. Bu kadar kardan ötürü zor yürüyordu gümüş saçlı adam. Ama azimliydi. Durmayacaktı bu kadar kar yüzünden. Yürümek zorundaydı. Elindeki buketi daha sıkı tuttu. Aniden çıkan bir rüzgar az kalsın uçuruyordu buketi. Zorlukla bir kaç adım daha attı ve
durdu. Elindeki beyaz papatyaların olduğu buketi şimdilik yere bıraktı ve karla kaplı mezarı temizlemeye koyuldu...

Cebinden çıkardığı mendil ile önce mezarda yazan adı temizledi gümüş saçlı adam. Yavaş ve nazikçe temizledikten sonra mezarda yazan isim ortaya çıktı. KATSUKİ YUURİ!! Gümüş saçlı adam sol eliyle mezarda ki isime dokunuyordu. Gözlerinden akan yaşlara umursamadan dokunuyordu sevdiceğinin ismine. Konuşmaya başladı gümüş saçlı adam..

Victor : 5 yıl...Bugün tam 5 yıl oldu Yuuri. Senin bizim aramızdan ayrılmanın ardından tam bu kadar zaman geçti işte! Neden?! Neden beni ve oğlumuzu yalnız bıraktın Yuuri! Ben-....Ben seni çok özledim...Seni seviyorum Yuuri!! Lütfen aramıza geri dön! Lütfen!!!

Gümüş saçlı adam yere çöktü. Bir eli hala mezarda ki ismin üzerinde, diğeri ise ağzını kapatıp sesini duyurmak istemediğini gösteriyordu. Aniden çıkan bir rüzgar yerdeki buketi uçururken o daha çok ağlamaya başlamıştı. Arkalarında duran Yuri ve Otabeak ise çoktan onun yanına gitmeye başlamıştı bile"

Ehheheh yepyeni bir kitap ile karşınızdayım millet!! Bu kitap duygusal olup muhteşem bir aşkı barındırıyor! Eğer yapabilirsem 4 ya da 5 bölüm yapmayı planlıyorum. Bir victuuri one-shot a hoşgeldiniz! Shounen ai olacaktır. Yeni bölüm akşam gelecektir. Profilime girip diğer kitaplarımı okuyabilirsiniz. Keyifli okumalar...

BİR ZAMANLAR MUTLUYDUK! Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ