2. Kitap

246 6 2
                                    


Merhaba gençler, 

190 sayfalık bir itiraf kitabıyız. 190 tane itiraf var ve bir sürü de yayınlamadığım, sizlerin panoma yada yorumlara yazdığınız itiraflarınızla birlikte bir 300 ü bulur mu dersiniz? 

Bir sürü kişi bir sürü itirafta bulundu ve ben son itirafları yayınlamadım. Bunun yerine ikinci bir kitap oluşturup hep birden yayınlamayı düşünüyorum o yüzden benim itirafım yayınlanmadı diye düşünmeyin, eğer gözümden kaçarsa da bana tekrar yazın. Bazen dalgınlıktan göremeyebiliyorum. İkinci kitabı bugün yada yarın çıkaracağım o yüzden beklemede kalın ve bol bol itiraf gönderin. Kendi en kötü itirafımı yayınlayıp kendimi rezil de ederim bakın koca yürekli bir itiraf yazarı duruyor karşınız da sfjdks

Şuraya da bir reklam kondurayım belki merak edip bana destek vermek isteyenler çıkar. Ceset Sanat'ı adlı kitaba 6 bölüm yazmıştım ve birdenbire ne okunma sayısı ne de vote sayısını düşünmeden hepsini yayınladım. Eğer değişik birşeyler okumak istiyorsanız kitaba beklerim,  eğer vakit ayırıp 6 bölüm okursanız hislerini belli etmeyen bir kızın gerçek hislerini de okumuş olursunuz aynı zamanda. 

Şimdiden teşekkürler ve görüşmek üzere

dipnot: ay çok ciddiyetle yazmışım ayol şuraya da bi random atayım sfjskdsfkslsjgvsmgösd 

İtiraflarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin