||°||

20 1 0
                                    

Vietnam'in Danang sehrindeki Am Phu mağrasında bir sürü cesede benzeyen heykeller vardır. Halk dilinde "Cehennem Mağrası "da deniliyor.

Wendigo ;İnsan eti yeme hastalığına verilen addır. Bu hastalıkta ki insanlar ,insan eti yemek için adeta kendinden geçerler .

Emniyet Müdürlüğünün resmi websitesinde kimliği belirlenmemiş bir sürü ceset fotoğraflar bulunmaktadır. Sitenin en başında +18uyarısı verilir. Sayfanın arama kısmına yıl girerseniz bir sürü kimliği tespit edilemeyen cesetle karşılaşırsınız.

Güney İllioins 'in kırsal kesiminde bulunan anne adayları için oyuncak bebek fabrikasi açılmıştı. Bu bebekler annelerin gerçek bebekleri doğana kadar onların yerini alacaktı. Gerçek bebekler gibi ağlıyor ve sesler çıkartıyorlardı. Susturmak için sadce kucağında pışpışlamak gerekiyordu. Anne adaylarının çogu doğum yapmadan önce bu bebekleri almıştı.
  Peki ya doğum yaptıktan sonra?
Anneler dogum yaptıktan sonra bebekleri bir kenara atıp kendi bebekleri ile ugrastıklari için oyuncak bebekler her gün daha da şiddetli ağlıyordu. Artık onları susturmak için vurmak ve şiddet göstermek gerekiyordu. Annelerin çoğu artık bu sese katlanamadığı için bebeği duvardan duvara atıyordu . Komşular bu seslere meraklanıp polise başvurduklarında polis annelerin evine "Bebek istismarı (Yanlış yazdım galiba. Affedin) " suçundan giderdi. Anneler polislerin neden geldiğini şaşkınca bakarken polislerin gördükleri şey yerlerdeki bebek organları ve duvardaki kan izleri. Annelerde ise sadece içinde bebek olmadan pışpışlanan bir kundak vardı ..

Korku SeansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin