Κεφαλαιο 7

230 17 5
                                    

Η Ισαβέλλα ξύπνησε πολυ πρωί , τοποθέτησε στην βαλίτσα της τα ρούχα της . Έβαλε ενα μπλε φόρεμα .

Η Ράνια ξύπνησε νωρίς  με νεύρα και ειδοποίησε την Σεσιλια να της φέρει ενα ζεστό τσάι με κρουασάν 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η Ράνια ξύπνησε νωρίς  με νεύρα και ειδοποίησε την Σεσιλια να της φέρει ενα ζεστό τσάι με κρουασάν  .
Η Σεσιλια κατάλαβε ότι  κυρία της είχε νεύρα και έκανε όσα γρήγορα μπορούσε .  Της τα σέρβιρε στο μπαλκόνι και εκανε  υπόκλιση πριν αποχωρήσει η Ράνια όμως την διακόψε .
Ράνια : Κάθισε έχουμε να μιλήσουμε . Θα πας τελικά στο εξοχικό ;
Σεσιλια : Μάλιστα έπεισα την μαγείρισσα .

Ράνια : Μπράβο . Έκανες καλή δουλειά .

Η Ράνια σηκώνεται απο τον καναπέ του μπαλκονιού και μπαίνει στο δωμάτιο της παίρνει ενα φόρεμα απο την ντουλάπα και βγαίνει  εξω και το δώνει στην Σεσιλια  .

Η Ράνια σηκώνεται απο τον καναπέ του μπαλκονιού και μπαίνει στο δωμάτιο της παίρνει ενα φόρεμα απο την ντουλάπα και βγαίνει  εξω και το δώνει στην Σεσιλια 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ράνια :Αυτο το φόρεμα είναι δικό σου . Να ρωτήσω κάτι ;

Σεσιλια  :   Σας ευχαριστώ για το φόρεμα  . Φυσικά ρωτήστε ότι θέλετε  

Ράνια : Η Ισαβέλλα με τον Βασιλιά της Γαλλίας δεν θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι .

Σεσιλια : Ναι θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι   . Τι σκέφτεστε  ;

Ράνια : Σκέφτομαι να πείσω τον Γάλλο βασιλια να παντρευτεί την Ισαβέλλα . Όμως σίγουρα θα μου γίνει  εμπόδιο η  Μαρκέλλα . Τον έχει βάλει στο μάτι η μικρή  κρυφακουσα εχθές και δεν μου άρεσαν  καθόλου  αυτά που άκουσα   . Αλλά θα προσπαθήσω και  ελπίζω να πετύχει το σχέδιο μου . Ο Αντόνιο θα γίνει δικός μου . Φύγε τώρα και πες στην Ισαβέλλα για όλες τις σχέσεις του Αντόνιο και ότι πρόκειται να με παντρευτεί  και να μείνει μακριά του  και ότι θα παίξει  μαζί  της . Προσπάθησε κιόλας να γίνεις φιλη της ώστε να τα μαθαίνουμε όλα.

ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑWhere stories live. Discover now